Надникнете зад кулисите на ИКАР 2023 с artportal.news

Надникнете зад кулисите на ИКАР 2023 с artportal.news

Сподели

Това, което става на сцената, обичайно е достояние на всички. Но случващото се зад кулисите – пак по традиция – е запазена територия за само отбран кръг хора. До утре! В Деня на театъра, специално за вас – нашите читатели, artportal.news не само

първи ще обявява кои са големите победители в тазгодишната церемония ИКАР 2023,

но ще повдигне завесата и зад ставащото отвъд сцената. В самото сърце на най-голямото събитие за театралния свят в България.

Стрийминг платформата за изкуства 7arts.bg и сайтът за култура artportal.news са партньори на организатора на церемонията – Съюзът на артистите в България, благодарение на който

наш екип ще бъде допуснат зад кулисите на наградите.

И специално за вас ще прави блиц интервюта в реално време с победителите в основните категории. В това число и със звездите, които утре ще си тръгнат със статуетката за най-добър актьор и актриса.

Пак специално за вас, сме подготвили и още една изненада. Една от най-обичаните млади звезди на театъра ще прави и видеоинтервюта от бекстейджа, които ще можете да гледате в 7arts.bg буквално до дни. Още утре пък ще узнаете името.

Проследете най-чаканата церемония  за театралите в България тук в сайта и на страницата във Фейсбук на artportal.news и преживейте първи, в реално време, емоциите на победителите.

Церемонията по връчването на наградите ИКАР 2023 стартира в 19 часа в понеделник, 27 март. Бъдете с нас и я гледайте от първия ред – и в залата, и зад кулисите.

Научете първи тук кои са победителите в надпреварата за ИКАР 2023

Вижте тук кои са номинираните за наградите ИКАР 2023

Актуално

Избрано за вас