Памела Андерсън замени голотата с градинарство

Памела Андерсън замени голотата с градинарство

Сподели
Еротичният модел живее на брега на езеро в градче с една главна улица 

Секссимволът Памела Андерсън разкри в интервю за списание WWD, че е заменила голите фотосесии с градинарство и почти аскетичен начин на живот. Постоянният й адрес е малка къща на брега на езерото в Лейдисмит, където е прекарала тийнейджърските си години. Градчето е с една главна улица, а съседите на Памела познават семейството й от поколения. „Веднага щом стъпя на канадска земя, усещам известно облекчение“, казва 55-годишният модел.

В момента Памела

осребрява популярността

си с документалния филм на Netflix Pamela: A Love Story и мемоарите Love, Pamela. След края на промоционалните турнета актрисата посвещава цялото си време на ремонт и градинарство. „Сега денят ми се върти около кучетата ми. Ставам много рано, пускам кучетата и ги храня, а какво ще направя след това зависи от това дали е лято, защото винаги работя в градината си. Ако е пролет или лято, засаждам, а ако е зима или есен – консервирам, правя туршии и готвя“, споделя тя.

В момента жената, украсила една от най-продаваните корици на Playboy в историята, е необвързана.

След пет брака и поредица турбулентни връзки

за Андерсън свободата е лукс, на който планира да се наслаждава дълго време. Пред изданието тя отбелязва, чe e забавила решението за издаването на документален филм и книга, докато е имала човек до себе си. За нея съпрузите и децата, както и тяхното мнение винаги са били на първо място.

Премиерата на Pamela: A True Story, се състоя на 31 януари. Блондинката  е щастлива, че е успяла да сподели със света

истинската си същност на сървайвър, а не на жертва

„Всеки ден се събуждам малко по-щастлива“, казва звездата от „Спасители на плажа”. „Просто никога не съм мислила, че ще имам шанс да направя това. Мислех, че моето наследство ще бъде червен бански костюм и розова пухкава шапка, и никой никога няма да разбере през какво съм преминала, какво съм преодоляла и как съм събрала всичко това във формата на творчески арт проект.“

Памела Андерсън се разкрива в документален филм

Фотокредит: Edward Berthelot

Актуално

Избрано за вас