Трейлър на „Bones and All“ с Тимъти Шаламе

Трейлър на „Bones and All“ с Тимъти Шаламе

Сподели

Трейлър на „Bones and All“ с Тимъти Шаламе. След „Назови ме с твоето име“ („Call Me By Your Name“) режисьорът Лука Гуаданино се събира отново с Тимъти Шаламе в нов филм с канибалски привкус.

Какво да очакваме?

Представен на филмовия фестивал във Венеция тази година и отличен със „Сребърен лъв“ за най-добър режисьор и с наградата за най-добър дебютант за младата актриса Тейлър Ръсел, новият филм на Лука Гуаданино събира режисьора отново с Тимъти Шаламе, който добви своята популярност с филма „Назови ме с твоето име“ (2018).

В актьорския състав влизат още Майкъл Стулбарг, познат ни от комедията от 2009-та година  „A Serious Man“ (Сериозен човек), Марк Райлънс, известен от режисирания от Спилбърг „Bridge of Spies“ („Мостът на шпионите“), Андре Холанд („The Knick“), Джесика Харпър („Minority Report“), Клои Севини („Kids“). Филмът започва като летен романс, но скоро сякаш се насочва към кръвта и ужасите. Това е усещането, което се поражда от излезия съвсем наскоро трейлър, в който звучи песента „You Want It Darker“ на Леонард Коен, звучала често и в Peaky Blinders.

  

Между тийнейджърския романс и хоръра, „Bones and All“ е и филм за пътя, чието действие се развива в някои от най-маргиналните части на Америка, където бездомните деца и подрастващи се намират в постоянна опасност.

Премиерата му е насрочена за ноември тази година.

Вижте още:

Актуално

Избрано за вас