Йога, учителка, фолк-звезда – вижте претендентките за сърцето на „Ергенът“

Йога, учителка, фолк-звезда – вижте претендентките за сърцето на „Ергенът“

Сподели

Най-коментираното риалити в България – „Ергенът“, започна, а звезди във втория сезон са 25 дами с изключителен контраст в натюрела и професиите си. От йога и учителка по рисуване, през фолк звезда и предприемач, до

инфлуенсърки със стотици кубици достойнство в пазвите

Това е кратък и крайно недостатъчен обзор на джунглата от феромони, обградила пианистът Евгени Генчев в прайм тайма на bTV.

Първата розова роза (знак на изключителна симпатия) за сезона музикантът даде на Меган, която работи като продуктов мениджър в Канада. Връща се в България специално заради шоуто. На индивидуална среща двамата установиха, че имат много общо.

Свързва ги животът в чужбина,

трудности около него, живеенето на квартири, местенето на багаж и т.н. От първи курс Меган започва да ходи на студентски бригади в чужбина, за да спестява пари за обучението си. Гордее се с това, което е постигнала, и счита позицията си в момента за престижна. Не харесва изкуствените жени с интервенции. За себе си признава, че не е от момичетата, които иска друг да им купува бижута.

В кастинга на шоуто обаче Меган е обградена от конкурентки, за парите са всичко. Вижте ги.

КРИСТИНА, Бяла Слатина, юрист

Кристина е родом от град Бяла Слатина. Завършила е „Право“ в УНСС. Работи като стажант в престижна адвокатска кантора, както и в Следствието към Софийската градска прокуратура. Израснала е в типичното патриархално семейство. За себе си смята, че е амбициозна и самоуверена млада жена. Реализирала е голяма част от мечтите си. Остава й да открие любящ съпруг и да постигне блестяща кариера. В любовта Кристина има горчив опит – обичала е, но доста пъти е била заблуждавана и лъгана. Признава, че в момента й е много трудно да се довери на някого, но се надява Евгени да спечели доверието й.

АЙЛИН, Пирдоп, модел и шампионка по карате

Айлин е от  Пирдоп. Зад чаровната и лъчезарна усмивка, обаче, се крие борбения дух на европейски шампион по карате. Зад себе си има редица сериозни успехи и купища медали. Неин треньор е баща й, който я е научил на дисциплина и упоритост. Когато е във връзка, Айлин е отдадена на любимия си и мисли единствено и само за него. Очаква привличането с Евгени да се случи от пръв поглед и се надява да завърши това приключение като щастливо влюбена жена.

МОНИ, Варна, ориенталска танцьорка

Мони Зенгиннер е артистичният псевдоним на Симона Стоева от град Варна. Занимава се с ориенталски танци и се определя като най-добрата белиденс танцьорка в България. Завършила е туризъм, а в момента учи второ висше образование. Говори три езика – английски, немски и италиански. Мони винаги отстоява позициите си. Твърди, че интелигентният спор с аргументи й доставя истинско удоволствие, но рядко успява да открие достоен опонент. Мони не прави компромиси, най-малко по отношение на мъжете. Има много ухажори, но до този момент никога не е обичала. Признава, че това, което я е привлякло в Евгени, е нестандартната му красота, а и се надява да е добър в ориенталските танци.

ДЖИЯ, Пазарджик, певица

Джия е от Пазарджик. Тя е певица с успешна кариера в поп-фолка. Учила е в Музикалната академия и в НБУ със специалност „Поп и джаз пеене“. Музиката е нейният живот и е изключително развълнувана от срещата си с толкова успешен музикант като Евгени. За себе си признава, че е лесно влюбчива и й харесва чувството да витае в облаците. До себе си иска стабилен партньор – красив, но лишен от суета. Точно затова смята, че Евгени е правилният за нея човек, и е готова на всичко, за да го спечели.

ВИКТОРИЯ, София, йога инструктор

Виктория е от  София. Работила е като стюардеса в една от най-престижните авиокомапнии в света. След години на дълги летателни часове и динамичен живот по всички точки на света, Виктория решава да промени изцяло живота си. Заминава за Индия, където влиза в ашрам на брега на свещената река Ганг и завършва курс по йога. Това внася нов смисъл в живота й и променя изцяло светогледа й. В Индия тя осъзнава, че има нужда от любов, и решава да се запише за „Ергенът“. Виктория смята, че Евгени е джентълмен и знае как да се държи с една жена. Признава, че „вълнение“ е слаба дума за това, което изпитва преди срещата си с него, и се надява да пламне любов между тях.

ЕВГЕНИЯ, София, бизнес дама

Евгения е от София. Определя се за красива, упорита, амбициозна, интелигентна, талантлива и успешна бизнес дама. Завършила е „Бизнес администрация“ с 6.00 и „Психология“ с 5.87. Бизнесът е в кръвта й. Регистрирала е собствена фирма за обучение на кадри и маркетингови стратегии за развитие на бизнеса. Силно развитата й интуиция е най-ценното й качество, което никога не я е подвеждало. Шестото й чувство й подсказва, че ще пожъне триумфален успех и в „Ергенът“, откъдето ще си тръгне последна. Като всяка бизнес дама, стилът й  е елегантен и отличаващ се – през цялата година носи рокли, обожава дантели, а любимият й аксесоар е ветрилото – символ на власт и контрол. На този етап от живота си е готова да създаде семейство с интелигентен и уверен мъж. Смята, че Евгени е подходящ за нея, а фактът, че носят едно и също име, е знак от съдбата.

ПОЛИНА, Велинград, фармацевт

Полина е от Велинград. Завършила е „Фармация“ в Медицинския университет в София. В момента работи като сътрудник клинични изпитвания в международна фармацевтична компания, базирана в Дъблин. Полина от години е готова да създаде семейство, но все още не е срещнала подходящия мъж, с когото да си допаднат максимално. Признава, че влиза във формата не просто за да изживее нещо ново, но и за да намери любовта в лицето на Евгени.

ПАМ, Карнобат, автор есеист

Пламена Великова, по-известна с артистичния си псевдоним Пам Велидис, е от Карнобат. Тя е plus size модел, автор и есеист. Основната й мисия е „body positive“ философията. Пам не робува на предразсъдъци и въпреки пищните си форми, обича тялото си и се наслаждава на живота. Определя се като жена със силна позиция, подплатена с аргументи. Пам се стреми към смислена връзка, в която мъжът до нея не пречи на емоционалното й развитие.

ГАБИ, Пловдив, инфлуенсър

Габи е от Пловдив и е инфлуенсър. Тя е тунинговано мимньонче, което изпъква не само с 1400 кубика напред, а и с неподражаемо чувство за хумор. Определя се като изключително забавен човек, който подхожда към хората и ситуациите със закачка. Габи никога не се съобразява с мнението на околните, обича да спори и нейната дума да е последна. Въпреки предизвикателния й вид, никога не се е влюбвала истински, но като всяко момиче мечтае за семейство и сериозни отношения.

ТЕОДОРА, Петрич, студент по право и детегледачка

За крехката си възраст Теодора вече е осъзнала какво иска от живота. Родена е в Петрич, но живее в София, където учи право и работи като детегледачка. Тя е човек, който има високи цели – каквото си е наумила досега, винаги го е постигала. Възприема се като провокативна, умна и красива. Не я интересува чуждото мнение и дори предпочита да е обект на сплетни и интриги. Записва се за кастинг, защото е готова да се влюби. Теодора не може да дели мъж и влиза в „Ергенът“ с категоричната заявка, че Евгени ще бъде само неин на финала.

Вижте пълния списък с участничките в „Ергенът 2“ тук.

Актуално

Избрано за вас