Пишман ремонти вдъхновяват сериала „Много мой човек“

Пишман ремонти вдъхновяват сериала „Много мой човек“

Сподели

Пишман майстори и системно провалени ремонти вдъхновяват сюжета на сериала  „Много мой човек“, който стартира довечера от 20 ч по NOVA. Продуцентът Краси Ванков, който познаваме от поредиците „Братя“ и All Inclusive, започва да гради фабулата при преместването в новия си дом.

Къщата му приличала на поле за военни действия,

но търпението му тотално се изчерпало при вида на зле сглобена маса.  „Резултатът беше, че приличаше на пързалка. Двата крака бяха с 10 см отклонение. Та това ни беше последната среща с тях. След като си поговорихме малко със сценариста Иван Ангелов решихме да направим нещо по темата някой ден.“, споделя Ванков.

Семейната комедия вкарва бригадата на Миро (Башар Рахал) в различни перипетии с клиенти. Заглавието е напоено с шуробаджанащина. „Ние българите, сме изградени от едни навици от миналото, в които сме се вкопчили. В България винаги или имаш приятел, или роднина, или имаш твой човек, който ще ти оправи мача. През три телефона можеш да стигнеш до правилния човек.“, обяснява продуцентът.

В гащеризоните на майсторите, чиито ремонт понякога има нужда от … ремонт, скачат Юли Малинов и Калоян Катинчаров. Героят на Малинов е

Виктор, дипломиран художник от Академията, който
животът  принуждава да се преквалифицира

в бояджия.  В реалността актьорът от трупата на театър София е завършил Художествена гимназия и това засилва още повече сантимента му към образа.

Катинчаров ще разсмива зрителите като Пепи – наперено момче от провинцията, търсещо късмета си в големия град. „Той не страда от липса на женско внимание. Обича живота и животът го обича. Пепи влиза в майсторския занаят. И по-конкретно в бригадата на Миро, в чиято роля е Башар Рахал. Там се заформят едни много забавни взаимоотношения между тримата. Надявам се на хората да е интересно да проследят тяхното общо приключение.“, казва младият актьор.

Актуално

Избрано за вас