artportal.news ви среща ексклузивно с носителите на „Аскеер 2023“

artportal.news ви среща ексклузивно с носителите на „Аскеер 2023“

Сподели

Навръх 24 май – Деня на славянската писменост и култура, artportal.news ви кани зад кулисите на „Аскеер“! Бъдете с нас, за да разберете кои са победителите в 11-те категории в реално време. Новини от мястото на събитието и

блиц интервюта с наградените броени секунди, след като са слезли от сцената

и все още не помнят името си от вълнение!

Стрийминг платформата за изкуства 7arts.bg и сайтът за култура artportal.news са партньори на организаторите на церемонията – фондация „А’Аскеер“ и театър „Българска армия“. Благодарение на тях

наш екип ще бъде допуснат зад кулисите на наградите.

Един от най-обичаните родни комици Ники Станоев ще се включи с видеоинтервюта от бекстейджа, които ще можете да гледате в платформата на 7arts.bg.

Допълнителен блясък на „Аскеер“ ще придаде българският бижутериен мултибранд  Goto Jewellery and diamonds.

Победителите ще си тръгнат не само със статуетка и с добро настроение, но и с уникално бижу, изработено специално за церемонията от GOTO.

32-то издание на „Аскеер“ ще протече под надслов „Денят на големите учители“. То е посветено на 200-годишнината от рождението на възрожденеца Найден Геров.

Проследете най-чаканото събитие за театралите в България тук – в сайта и на страницата във Фейсбук на artportal.news, и преживейте първи емоциите на победителите!

Церемонията по връчването на наградите „Аскеер“ 2023 стартира в 20:30 часа в сряда, 24 май. Бъдете с нас!

Кои са претендентите за „Аскеер“ – вижте тук.

Актуално

Избрано за вас