Брус Уилис празнува рожден ден с любимите жени

Брус Уилис празнува рожден ден с любимите жени

Сподели

Холивудският ас Брус Уилис отпразнува 68-я си рожден ден със семейство и близки приятели. Бившата му съпруга Деми Мур сподели в социалните мрежи видео от празненството.

Актьорът, който страда от фронтотемпорална деменция, навърши 68 години в неделя, 19 март

На видео се вижда, че звездата от „Умирай трудно“ е заобиколен от любимите си жени – настоящата му съпруга Ема Хеминг Уилис и дъщерите им Мейбъл и Евелин, заедно с дъщерите му от брака с Деми – Румър, Скаут и Талула.

Видеото показва как семейството пее „Честит рожден ден“ на Уилис, след което той духа свещичките на тортата.

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Деми Мур написа под видеото: „Честит рожден ден, BW! Толкова се радвам, че можехме да те отпразнуваме днес. Обичам те и обичам нашето семейство. Благодаря на всички за любовта и топлите пожелания – всички ги усещаме“.

Дегенеративното мозъчно заболяване официално сложи край на кариерата на Брус Уилис, с чийто екшън филми израснаха няколко поколения

Съпругата му Ема също сподели видео в Instagram, в което казва:

„Днес е рожденият ден на съпруга ми. Започнах сутринта със сълзи, както може да видите по подутите ми очи и сополив нос. Смятам, че е важно да видите всички страни на тази ситуация. Хората винаги ми казват: Ох, толкова си силна, не знам как се справяш! Истината е, че на мен не ми беше даден избор, а и имам да отглеждам две деца в настоящата ситуация.

Така че, понякога в живота ни се налага да се стегнем и да се справим с всичко,

което се налага. Това правя и в момента. Но има много тъга в дните ми, много скръб, всеки ден. Особено днес, на рождения му ден“.

В следващата публикация Ема Хеминг Уилис споделя компилация от различни моменти с Брус преди болестта да го порази.

„Пожеланието ми за рождения ден на Брус е да продължавате да го споменавате в молитвите си, защото неговата чувствителна душа ще го усети.“, казва още съпругата на актьора.

 

Актуално

Избрано за вас