DARA и Иван Лечев играят за победа в „Гласът на България“

Снимка: bTV

DARA и Иван Лечев играят за победа в „Гласът на България“

Снимка: bTV
Сподели

Поп идолът DARA и Иван Лечев се завръщат в треньорския състав на „Гласът на България“. Те ще култивират талантите в отборите си заедно с новите си съседи по стол Мария Илиева и Миро.

В последното издание на музикалното риалити DARA

откри и изведе до победата Жаклин Таракчи

Бляскава и провокативна, брюнетката от Варна продължава да доказва на всички, че младостта и успехът могат и вървят ръка за ръка.

„Очаквам и неочакваното от сезон 10. Нека тези, които живеят за сцената и музиката, не се боят да се изправят пред предизвикателството „Гласът на България“, заявява изпълнителката на „Родена такава“.

Мастър Лечев все още има най-много треньорски победи в българското издание на The Voice,

с цели трима участници от отборите му с титлата „Гласът на България“ през сезоните досега.

Още на прага на новия сезон Мария Илиева заяви огромния си хъс за победа, убедена в нея след огромната подкрепа от феновете при обявяването й за треньор. Харизматичният Миро, който през годините смело експериментира с хитови дуети в различни жанрове,

също дава сериозна заявка да грабне треньорската корона

Вокален майстор от най-висока класа, той влиза в шоуто с една победа зад гърба си. И за всички треньори е повече от ясно, че е голяма заплаха за всеки от тях.

Желаещите да се запишат за участие в десетото и много специално издание на “Гласът на България” по bTV  все още имат възможност да го направят на Glasat.btv.bg.  Надпреварата между треньори и участници ще е епична, но победителят ще бъде само един. Кой ще грабне наградата от 50 000 лв. ще стане ясно тази есен.

 

Фотокредити: bTV

Актуално

Избрано за вас