Дони за турнето с DARA в САЩ: Между 18 концерта остана време и за плаж

Дони за турнето с DARA в САЩ: Между 18 концерта остана време и за плаж

Сподели

С феноменален успех е минало турнето на Дони и Дарина Йотова – DARA пред сънародниците ни в САЩ. През март авторът на част от най-големите хитове в златния фонд на бг музиката и тийн идолът изнесоха 18 концерта.

Началото на обиколката им бе в Ню Йорк, а края – в Монреал

„Поиграх си да изчисля – изминали сме 39144 км., което прави с около 900 км по-малко от обиколката на евкатора.“, сподели за bTV Дони. „Имахме 16 дни свободни дни, но се придвижвахме в тях. Гонехме полети и дори успяхме да изпуснем един, от Вегас за Финикс. Ноо и това успяхме да нагласим. Концертите бяха последователна канонада и почти никъде не можахме да останем за дълго. Откраднахме си малко време за почивка, особено в Маями. Ходихме на плаж с DARA два пъти.“

След цялото приключение Дони

чувства DARA като един от най-доверените си приятели,

не само в шоубизнеса, а по принцип. „И преди се харвсвахме като хора, но сега мога със сигурност да кажа, че сме си близки. Проведохме десетки разговори по трудни за мен теми, които не съм споделял с друг, освен с Нети.“, категоричен е Дони.

На 26 април в зала 1 на НДК ще видим Дони и със супергрупата  „Фондацията“. Специалният концерт

ще събере музикантите с член на формациите, от които той произлиза

Иван Лечев ще бъде подкрепен от Константин Цеков от ФСБ, барабанистът Венко Поромански – от Любо Киров, с който бяха заедно в „Те“.

„Валди Тотев от „Щурците“ заедно с Кирил Маричков, Наско от Б.Т.Р. със Славчо Николов. От моя страна тандемът Дони и Момчил ще се появи в София за пръв път откакто сме се разделили преди над двайсет и колко години. Същото ще се случи и на концертите ни във Варна и Бургас.“, казва Дони.

 

Фотокредит откриваща снимка: Личен архив Дони

Актуално

Избрано за вас