Доротея Толева завършва снимки на „Мисията невъзможна“ от четвъртия път

Доротея Толева завършва снимки на „Мисията невъзможна“ от четвъртия път

Сподели

Доротея Толева успява да завърши снимки в „Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа“ от четвъртия път. След като агентът й в Лондон й съобщава, че е избрана за партньор на Том Круз в зрелищна каскада, актрисата заминава за Абу Даби.

Годината е 2021 г. и пандемичните рестрикции саботират процеса на работа само след няколко дни

В последствие бившата волейболистка е още два пъти на ръба да се раздели с холивудската си мечта. Канят я на снимки в деня, в който щраква клапата на сериала „Пътят на честта“ по NOVA.  Моралният ангажимент не позволява на Доротея да зачеркне българската продукция.

“Беше непрофесионално да напусна  “Пътят на честта”, щях да проваля целия снимачен процес и казах на моя агент да им предаде, че не мога да замина. Казах си, че ако е писано, ще ме повикат пак”, разказва пред 24 часа Доротея.

Третото повикване за „Мисията невъзможна“ я призовава в Англия

Тогава съдбата готви друг ироничен удар. На път към Бирмингам, където е снимачната локация, Доротея получава съобщение, че влиза в десетдневна карантина заради пътник с COVID на борда на самолета.

“Не успях да разбера от притеснение аз ли съм болна, друг човек ли е.

Останах десет дни в хотела, беше ме много яд,

но това е животът, нищо не можех да направя”, разказва актрисата. Когато се връща в България, тя е категорична, че повече няма да я поканят във филма. Затова си мисли, че

дори са изрязали нейните сцени при монтажа, защото са били недовършени

Интуицията обаче я подвежда, защото за четвърти път получава обаждане от “Мисията невъзможна”. Именно този път се оказва успешен за актрисата и тя все пак завършва сцените във филма, чиято световна премиера е на 14 юли тази година.

За новата част от екшън поредицата засега се знае само, че Том Круз изпълнява каскада, за която е мечтал от дете.

Това е най-опасното нещо, което е правил до момента, а именно скок с мотор от висока скала,

преминаващ в бейс джъмп.

В актьорския състав са още Саймън Пег, Винг Реймс, Ребека Фъргюсън, Ванеса Кърби, Хенри Черни, Хейли Атуел, Шей Уигам, Пом Клементиеф, Ейса Моралес, Роб Дилейни, Кари Елоуис, Индира Варма и др. Режисьор и сценарист на филма е Кристофър Маккуори.

 

Фотокредит: NOVA

Актуално

Избрано за вас