„Необикновената принцеса“ радва децата в Пловдив с три премиери

„Необикновената принцеса“ радва децата в Пловдив с три премиери

Сподели

В Пловдив сте през уикенда и търсите форма на забавление, която ще екзалтира децата и едновременно с това няма да ви отегчи? Въведете в календара си „Необикновената принцеса“, чиито премиери са на 5 и 6 май на сцената на Държавен куклен театър- Пловдив!

Спектакълът днес се играе от 19 ч – точно навреме, за да разпуснете след работа, а навръх Гергьовден може да бъде видян от 10.30 и 11.45 ч.

Във фокуса на историята е принцеса Фили, която отказва да бъде като другите принцеси. Тя не иска да бъде отвлечена от змей и после спасена от принц, за ужас на своя баща – краля. Фили отказва да се промени, а вместо това избира да промени света, в който живее.

„Необикновената принцеса“ засяга проблем, познат на всяко семейство – бунтът на детето срещу изискванията на родителя.

Как да приемем детето такова, каквото е, вместо да му налагаме нашите родителски амбиции?

Има ли начин да намерим общ език между установената традиция и вечното търсене на нов, по-добър път? Една приказка за смелостта и решимостта да отстояваш себе си.

Драматизацията и режисурата на спектакъл са на Ева Кьосовска, сценографията и куклите – на Крум Крумов, а музиката – на Пламен Мирчев-Мирона. В ролите влизат актьорите Евдокия Енчева, Стайко Стайков и Румен Караманов.

Билети за спектакъла се продават на касата на театъра, в мрежата на Eventim и в Grabo.bg.

 

Фотокредит: ДКТ Пловдив

Последвайте ни в:

Актуално