Готов е пълният line-up на Франкофоли, масова зумба ще се вихри в Пловдив

Готов е пълният line-up на Франкофоли, масова зумба ще се вихри в Пловдив

Сподели

Десет дни остават до старта на най-любимия фестивал за френска музика и култура у нас – „Франкофоли“ (Francofolies de Bulgarie 2023) в Пловдив.

В атрактивната музикална програма на двудневния фестивал се включват и латински чар и усмивки в ритъма на зумба фитнеса.

Екип от инструктори по спортни танци начело с Рамон Мартинес, който умее да създава неповторим тонус, енергия и добро настроение, ще завихри публиката със своята хореография на Гребната база в Пловдив на 17 юни.

Магнетичният Рамон Мартинес ще пренесе публиката на Франкофоли в един от своите класове по зумба.

Еквадорецът, наложил се като един от най-харесваните и обичани инструктори по танци у нас, води ZUMBA FITNESS от 2012 година. Той смесва различни латино стилове, като меренге, салса, кумбиа, регетон. Мартинес включва така наречената комерсиална музика – Gente de Zona, Daddy Yankee, David Guetta, Avicci и др., и магията се получава! В основата на неговите класове е хората да усетят силата и същността на зумба фитнеса, да се забавляват и да напредват към постигането на добрата форма.

Рамон ще направи любопитен масов танц на Гребния канал, който организаторите съветват, че не е за изпускане. Веднага след това на сцената ще се качат

GENTE DE ZONA – кубинските регетон майстори,

които идват за пръв път в България. Изпълнението на носителите на шест латиноамерикански Грами, е първото от тяхното европейско турне и стартира от Пловдив и Франкофоли.

Останалата част от професионалистите, които ще участват в танцовия парти-фитнес акт са Николина Граматикова, Пепи Костадинова, Мария Аврамова и Маргарита Масларова.

„Франкофоли“ 2023 с Имани, LP и Елена Папаризу

И Миро ще пее на Франкофоли в Пловдив

Ясна е и пълната програма на фестивала, с която може да се запознаете в сайта на фестивала, където има и подорбна информация за билетите.

Актуално

Избрано за вас