Джизъса след Survivor: организира благотворителен мач и бойкотира жените с корекции

Джизъса след Survivor: организира благотворителен мач и бойкотира жените с корекции

Сподели

Победителят в Survivor Благой Георгиев е дал с лекота развод на жената, с която бяха семейство по-малко от година. „Разбрах за това като излязох от шоуто. Така е решила, това е поискала, дадох й свобода.

Не мога да кажа лоша дума за нито една от жените си

и никога не бих наранил достойнството им. Аз продължавам напред.“, сподели за bTV футболистът.

С партньорки в актива си като плеймейтката Златка Райкова и татарката Есмер Омерова, която в лицето поразително приличаше на Анджелина Джоли, Джизъса се завръща към натуралната красота. „Търся жена без корекции.

Към всички жени, които си го причиняват – спрете, вече не е модерно!“,

призова Георгиев. „Разбира се, бил съм с такива и за тях най-много се пише, но съм бил предимно с нормални момичета.“

Футболистът разказа, че е отраснал в консервативно семейство и му тежи факта, че не е всеки ден с децата си. Вижда ги всяка седмица, грижи се за тях всеотдайно, но му липсва сплотената фамилия, с чиито пример е отраснал.

Децата са не само негова слабост, но и кауза. На 10 юни в „Арена София“ Георгиев организира благотворителен мач-концерт.

Ще играят отборите на „Известните“ от Survivor срещу БГ звездите

Участие са потвърдили Йордан Йовчев, „Скандау“, Асен Блатечки, Башар Рахал и куп други. Събраните средства от билетите ще бъдат инвестирани в бъдещето на деца без родители.  Джизъса организира събитието сам.

За Survivor той говори като за „училище“. Свалил е 14 кг по време на престоя си в шоуто.

Имали са дни, в които са се хранели с по три лъжици ориз. „Хората го сравняват със затвор, но въобще не е така. В затвора имах легло, осигурена храна, понякога ти дават и книжка. Там спахме на земята, лазеха ни тарантули, гущери, раци. Който не е бил там, не може да го разбере„, обобщава той.

На въпрос в какво ще инвестира голямата награда от 150 000 лв, Джизъса отговори с чувство за хумор: „Със сигурност няма да е в зъби, 100 Кила вече се погрижи да си имам нови.“

 

Фотокредити: bTV, Instagram Blagoy Georgiev Official

Актуално

Избрано за вас