Джизъса вкара гол за 150 000 лв. на Survivor

Джизъса вкара гол за 150 000 лв. на Survivor

Сподели

Благой Георгиев, който широката общественост познава като Джизъса, вкара гол за 150 000 лв. в Survivor. Футболистът е големият победител в седми сезон на есктремното шоу на bTV, чиито снимки приключиха наскоро в Доминикана.

Той триумфира, след като спечели мнозинството от гласовете на журито

Преди да вземат най-важното решение, те задаваха въпроси на финалистите. „Ако бях спечелил Шампионската лига, нямаше да се чувствам така! Там имаш отбор, а тук се бориш сам!„,  бяха първите думи на спортиста в качеството му на Последния оцелял.

До финала на приключението Благо стигна заедно с двама  отлично подготвени играчи – студентката Ермина и финансовия представител Дани

Преди обаче да се изправят пред журито на последния за сезона племенен съвет, в който трябваше да убедят отпадналите от играта участници защо са достойни за титлата Последния оцелял, те преминаха през три елиминационни битки, осигурявайки си място на дългоочаквания финал.

В първото изпитание всеки един от тях бе закачен с въже, преплетено в препятствие,

през което трябваше да преминат, за да продължат напред.

Освобождавайки се от него бе необходимо да направят въжен мост, за да стигнат до тясна дървена греда, през която едно по едно да пренесат с дълги метални щипки общо шест топчета, слагайки ги на специална поставка в края на трасето.

След това участниците започнаха да редят девет различни по големина плоскости, издигайки стъпала. Целъа бе да се доберат до голям басейн с кал, чието съдържание трябваше да пренесат до кофа, поставена на дървена везна.

Но без да използват ръцете си

След като всеки от тях напълни отредения му съд, започна да реди дъски върху греда, по които да изтъркули топче, опитвайки се да го вкара в кош, разположен в другия край на подпората.

Накрая те бяха качени на платформи, издигащи се над Карибско море, откъдето пълнеха с вода механизъм, приближаващ към тях ключ с всяка излята в него кофа.

Вземайки го, претендентите за първото място увиснаха на греда, по чиято дължина преминаха, събирайки още два ключа

След това те изкопаха от пясъците на брега дървени сандъци, съдържащи кремък и слама, с които запалиха огън, прогаряйки въже, освобождаващо флаг. Именно неговото издигане ги отведе на финал.

Благой Георгиев бе едно от 10-те популярни лица, които сформираха племето „Известни“ в риалитито. Негов съквартирант на острова почти до последно бе и Стефан Попов-Чефо, водещ на подкаста „Откликни на изкуството“ на 7arts.bg.

 

Фотокредит откриваща снимка: bTV

 

Актуално

Избрано за вас