Текстовете на Джони Кеш ще излязат в книга

Фотокредит: Leigh Wiener 7410/White Rabbit

Текстовете на Джони Кеш ще излязат в книга

Фотокредит: Leigh Wiener 7410/White Rabbit
Сподели

Текстовете на Джони Кеш ще бъдат събрани за първи път в нова книга, която ще излезе през ноември.

„Johnny Cash: The Life in Lyrics“ ще включва редки и невиждани досега визуални материали. В книгата ще присъстват и истории, и коментари от сина на Кеш, Джон Картър Кеш, и Марк Стилпър, историк на семейството. Визуалните приноси към книгата се наблюдават от публичния историк д-р Браян Демпси.

Изпълнителят на кънтри музика Кеш, който почина през 2003 г.,

композира повече от 600 песни през живота си,

включително хитове като Ring of Fire, Don’t Take Your Guns to Town, A Boy Named Sue и I Walk the Line. През 45-годишната си кариера той прави повече от 70 албума и печели 11 награди Грами.

Фотокредит: White Rabbit

Тази книга е първият път, в който Cash Estate отваря своя архив, за да споделя истории за

създаването на неговата музика с фенове.

Джон Картър Кеш каза, че „няма по-добър начин да опозная баща ми от това да погледна писмените му произведения“, споделят от The Guardian.

Независимо дали песните, които е записал, поезията му или материалите, които не са били публикувани приживе, той е вложил сърцето, кръвта и духа си във всичко“, продължи той. „Благословен съм да видя издаването на тази книга и да знам, че неговият блясък и живот са почетени чрез

фокусиране върху най-великото му творение в живота, неговите думи.

Издателят Лий Бракстоун описва книгата като „Портрет чрез текстове, контекстуализиране на коментари. Рядка фотография и ефимерност на човек, чийто разбойнически дух сега е дълбоко и неудържимо заплетен в цялата концепция на Americana“.

Актуално

Избрано за вас