„Mamma Mia“ завладява Панчаревското езеро

„Mamma Mia“ завладява Панчаревското езеро

Сподели

След множество изпълнения на сцената в различни части на света, с близо 60 милиона зрители и неоспорим успех през годините, мюзикълът „Mamma Mia“отново завладява сърцата на публиката. Този път място е Панчаревското езеро, а датите са 13 август и 26 август.

Обичаните песни на ABBA и либретото на Катрин Джонсън ще ни потопят в невероятната история за гръцко лято, пламенна любов и един магичен остров, където изненадващите ситуации въвличат зрителите в комично-драматичния сюжет на спектакъла. В сценичната версия на режисьора Пламен Карталов участват Весела Делчева, Людмила Козарева, Еделина Кънева, Орлин Горанов, Владимир Михайлов, Росен Ненчев и др.

„Mamma Mia“ е един много завладяващ спектакъл, а Панчаревското езеро е предпоставка за много красив спектакъл. Ние имаме над 115 спектакъла, в България около стотина хиляди зрители са го гледали. Това показва, че постановката е много интересна и много се гледа. Има хора, които го гледат десетки пъти поред“, каза един от участниците – актьорът Росен Ненчев, в ефира на Bulgaria ON AIR.

Той допълни, че това е спектакъл, който се вписва в

летните емоции на любовта, а накрая има и сватба

„Хубаво е хората да дойдат да видят една положителна емоция. За мен беше предизвикателство, защото аз съм оперен певец и ние не танцуваме, но на мен ми се наложи, съумяваме да преодолеем трудностите“, допълни още той.

Актьорът разкри, че имат и бонус за публиката – парчета, които се изпълняват на английски език.

„Спектакълът е шарен, както трябва да е лятото. Имах малко време да го науча, но се справих добре. Радвам се, че попаднах в семейството на „Mamma Mia“, има богата палитра от артисти. Хората са жадни за изкуство след пандемията. Спектаклите на Софийската опера и балет са винаги пълни“, каза Росен Ненчев.

Фото кредит откриваща снимка: Софийска опера и балет

Актуално