Силвестър Сталоун продуцира Мария Бакалова в „Моят шедьовър“

Силвестър Сталоун продуцира Мария Бакалова в „Моят шедьовър“

Сподели

Неувяхващият екшън герой Силвестър Сталоун ще продуцира Мария Бакалова във филма „Моят шедьовър“, съобщава Variety.  Зад екшън комедията стои компанията на Слай Balboa Productions.

Режисьор е Касандра Бруксбанк, а снимките се очаква да започнат през есента в Канада

Проектът ще бъде представен на купувачи и разпространители следващата седмица на кино фестивала в Кан.

Компанията на Сталон – Balboa Productions, избра Бакалова за главната роля в „Моят шедьовър“. Снимките на филма започват тази есен в Канада. Фотокредит: Дейвид Нийдълман за Hollywood Reporter

Според официалния синопсис, „Моят шедьовър“ разказва историята на жена, която е изпечен поръчков убиец (Бакалова). Захващайки се да разплете поредица от несправедливи въпросителни в бизнеса си, тя стига до кървава саморазправа с корпоративен бос. Но остава „заложник“ на втория етаж в стопанисваната от жертвата си сграда.

Това означава, че трябва да постави в чувал за трупове доста свои колеги, за да триумфира истината

Ако мисията й се окаже успешна, това може да е нейният шедьовър.

„След зашеметяващата си поява в продължението на „Борат“, Бакалова се появи в комедията „Убийствена игра“ и „Приказна земя“, в който си партнира с Джина Дейвис. Тя даде глас назаем и на Космо Космическото куче в „Пазители на галактиката 3“, припомня Variety.

Преди броени дни Бакалова обяви още един от новите си проекти „Sexpionage: Експлоатацията на секса от съветското разузнаване“.

В каста тя си партнира с Жан Рено, Тай Симпкинс от „Джурасик свят“ и Кони Нилсен от „Гладиатор“

Героинята й Нина е високопоставен шпионин „лястовица“ във Вашингтон, обучена в изкуството на извличане на информация чрез съблазняване.

 

Фотокредит откриваща снимка: Facebook Maria Bakalova Official

Актуално

Избрано за вас