И Миро ще пее на Франкофоли в Пловдив

И Миро ще пее на Франкофоли в Пловдив

Сподели

Миро е първият обявен български артист, който ще стане част от Франкофоли.

Тази година най-големият франкофонски фестивал ще се случи на Гребната база в Пловдив. Музикалното събитие започва на 16 юни.

Миро ще излезе на сцената във втория ден на Франкофоли – на 17 юни. Той ще раздели сцената с Gente De Zonа, Gims, Shouse и La Caravane Passe.

2023 е силна година за българския изпълнител, който издаде първия си сборен албум „46“ – озаглавен с годините, които певецът навърши, започвайки да събира песните в него.

Миро е номиниран за цели пет награди на Годишните музикални награди на БГ Радио. Те ще се раздават на 27 май също в Пловдив и там Миро ще представи и чисто нова песен.

Миро издаде, че на сцената на Франкофоли планира да изпълни всички любими песни от best оf aлбума си, сред които „Някога преди”, „Губя контрол, когато”, „Август е септември”, „Убиваме с любов”, „Сувенир”, „Върха на планината”, „Гълъбо”, „Печат от моята душа”, „Очите”.

Изпълнителят ще изпее и, „Повече” с ALMA и „Отначало”.

На 16 юни, в първия ден на най-престижната сцена на единствения български фестивал с френски шик и стабилни традиции, ще видим Имани, LP, Bon Entendeur и Елена Папаризо.

„Франкофоли“ 2023 с Имани, LP и Елена Папаризу

Промоционалните билети за тазгодишното бляскаво издание на Франкофоли в Пловдив свършиха

и от днес билетите са с нови цени. Ще ги намерите в мрежата на Eventim.

Фотокредит: @MiroOfficialFanpage

Миро: В „46“ песните са категорични и част от общата ни история с публиката

Крайно време беше: Миро с концерт в зала 1 на НДК

Актуално

Избрано за вас