Първи кадър с Уилям и Кейт от сезон 6 на „Короната“

Първи кадър с Уилям и Кейт от сезон 6 на „Короната“

Сподели

Две от най-популярните кралски особи са готови за своя телевизионен дебют – Variety публикува първи снимки на Уилям и Кейт от сезон 6 на „Короната“.

Хитовият сериал на Netflix се снима в Сейнт Ендрюс, Шотладния,

а в ролите на бъдещите херцози на Кеймбридж  в колежанска възраст са Ед Маквей и Мег Белами.

Пътищата на Уилям и Кейт се пресичат през 2001 г. в универтитета Сейнт Ендрюс. Етапите на отношенията им са следени изкъсо от таблоидите от деня на първата им среща. Годежът им е обявен през 2010, а сватбата им в Уестминстърското абатство през април 2011 се превръща в историческо телевизионно събитие.

По непотвърдена информация

фокус на шести сезон ще бъде кралското семейство през 90-те и смъртта на принцеса Даяна

Близки до продукцията споделят пред Variety, че зрителите няма да видят възстановка на фаталната катастрофа в Париж. Сюжетът ще се върти около предисторията на романса на Даяна със собственика на „Хародс“ Доди Ал Файед, както и върху последствията от загубата й. Продуцентите на абонирания за награди „Еми“ сериал желаят да се справят с тази тема по „възможно най-правилния и деликатен начин“.

През септември 2022 „Короната“ спря снимки в деня, в който Елизабет II почина

Жестът към паметта на кралицата качи на трупчета продукцията до деня на нейното погребение.

Името на принц Уилям нахлу във вестникарските колонки със скандал в последните месеци. В биографичната си книга „Резерва“ брат му Хари, който се отказа от титлите си и пренесе живота си с Меган Маркъл в САЩ, разказва, че е бил нападнат от него.

Повод за саморазправата била Меган,

която Уилям нарекъл „трудна“, „груба“ и „дразнеща“. След тирадата по адрес на актрисата Уилям  хванал Хари за яката, скъсал бижуто около врата му и го повалил на пода.

 

Фотокредит: Getty Images

Актуално

Избрано за вас