„Сленг“ снимат видео с помощта на спасителите на малкия Сашко край Перник

„Сленг“ снимат видео с помощта на спасителите на малкия Сашко край Перник

Сподели
Доброволците, включили се в 9-дневното търсене на Сашко край Перник – Веселин Георгиев и Милко Милхалков, са консултанти терен във видеото към „Изгубен“ на „Сленг“. Както подсказва и името на песента, тя е посветена на благородната мисия да спасяваш човешки животи в сурови планински условия.
Основен герой в клипа е актьорът Валери Йорданов
Новината сподели фронтменът на групата Владо Михайлов в социалните мрежи. „Приятели, очаквайте скоро видеото към „Изгубен“ с изключителния Валери Йорданов и нашето талисманче Зоя! Огромно благодаря на невероятните Веско Георгиев и Милко Михалков, спасителите на Сашко, които ни помогнаха за осигуровките, каскадите и екипировката!“, написа музикантът.
Веселин Георгиев и Милко Михалков са опитни планинари, част от Пенришкия клуб по делтапланеризъм и парапланеризъм. Присъединяването им към планинските спасителни служби в издирването на 12-годишният Александър и сърцатата упоритост в издирването му вдъхнови „Дарик радио“ да ги номинира безапелационно за „Човек на годината“.
Веселин Георгиев и Милко Михалков – спасителтие на Сашко, са номинирани като екип за „Човек на годината“. Снимка: Константин Вълков
Владо Михайлов призова за подкрепа във вота за Веско и Милко,
които връщат наградата от 100 000 лв. за откриването на Сашко
„По ирония на съдбата тези хора се нуждаят от финансиране, за да създадат адекватно звено за спасяване на хора в региона…“, пише той.

В момента Михайлов жъне успехи с актьорските си трансформации в „Като две капки вода“. Той е печелил два лайфа вече, като превъплъщението му във Фреди Меркюри е сред най-силните в българската история на предаването въобще.

Семейството му е дошло да го подкрепи във  вечерта, в която е скочил в кожата на арендби идола Бруно Марс

В дома на Владо всички пеят и свирят на някакъв инструмент. Дъщеря му пее и свири на околеле, докато момчетата му свирят на китара.

„Малкият ми син, който е на 10 години ме учи на търпение. Той е със собствено мнение и от бебе не ти позволява да го настъпваш, и да имаш превес над него. Големият ми син ме научи да бъда баща. Бях на 26 години когато се роди и още не го осъзнавах.

Дъщеря ми ме учи на смирение

Особено на моменти, в които искаш да й извиеш врата, но няма как. Посипваш си главата с пепел и продължаваш“, разкрива за NOVA Владо Михайлов.

Изпълнителят признава, че за него участието в шоуто на Дара Екимова, дъщерята на покойния фронтмен на „Сленг“ Дими, е много специално.

„За мен тя е ценно в живота ми същество, което ми е много  скъпо. Опитвал съм се да бъда до нея ако има нужда от нещо. Тя е прекрасна, талантлива и се разви страхотно през годините. Мина известно време след смъртта на Дими от „Сленг“ когато ме поканиха в групата.

Първият път отказах, защото си давах сметка колко е сериозно това и реших, че няма да успея

Вторият път се съгласих. Канили сме я на наши концерти и мисля, че с удоволствие пак ще направим нещо заедно. Тя има страхотен глас. Овладяла го е и вече е един завършен артист. Харесва ми и музиката, която прави.“, споделя Михайлов.

 

Фотокредит откриваща снимка: Facebook Vladimir Mihailov

Актуално

Избрано за вас