Смъртта на мега K-pop звезда разтърси Южна Корея

Смъртта на мега K-pop звезда разтърси Южна Корея

Сподели

Смъртта на мега K-pop звездата Мунбин разтърси цяла Южна Корея. Тялото на изпълнителя, който бе част от бой бандата Астро, бе открито на 19 април в апартамента му в престижния квартал „Гангнам“ в Сеул. Той е живеел сам в жилището. Основният вариант, по който полицията работи е самоубийство.

Бездиханният Мунбин е открит от мениджъра на 25-годишния изпълнител около 20:10 часа местно време в сряда. Той е извикал Спешна помощ, като медиците само установили смъртта на младия мъж.

Назначена бе аутопсия, която да потвърди официално причината за смъртта на мега K-pop звездата. Според данните от нея смъртта му все пак е резултат от самоубийство.

Днес, в обширен материал, френското издание Le Monde припомни интервю от септември 2022 на Мунбин. То е за списание „Космополитън“, а на въпрос какво би направил, ако беше ангел, изпълнителят отговаря:

Бих дал нов шанс за живот на хората, които са се самоубили.  

Според изданието това интервю е пореден пример, че южнокорейската мегазвезда – певец, модел и актьор се е вълнувал много от темата. „Винаги има начин да се наслаждаваш на малките моменти на шастие. Като например какво ще ядем днес или утре. Жалко е, че някои хора приключват живота си сами“, допълва още тогава Мунбин.

На този фон обаче е трудно и за гражданите на родината му, както и за феновете му по света да повярват, че е посегнал на живота си. Семейството му също недоумява. Засега са неясни и причините да се самоубие.

Самоубийство или не? Загадъчната смърт на Арън Картър

Актуално

Избрано за вас