Наливен стендъп: Комедианти разпениха бирата в столична пивоварна

Наливен стендъп: Комедианти разпениха бирата в столична пивоварна

Сподели

Стендъп комедията уверено върви по пътя на клубния живот не само в София, а и в повечето големи градове в страната. Баровете са пълни, залите – също. Публиката за качествени шеги и преживявания без филтър става все по-голяма.

Подобно на подходящата чаша, която допринася за удоволствието от питието, така и

нестандартната локация дава допълнителна гаранция за добро настроение.

Намираме се в пивоварна, недалеч от Сточна гара в столицата, където се случва магията на Sofia Electric Brewery. Дузина коктейлни маси са стратегически разположени измежду съдове за озахаряване, ферментация и машина за кениране. Персийският килим с двете тонколони е сцената за

Дими Деянски, който се явява домакин на комедийната вечер с гръмкото заглавие „Наливен стендъп“.

Докато от единия кран тече „офисният“ CLIP с презрели сладки плодове и нотки на кокос, лимон и лайм, а от другия – лагерувалият два месеца „July Morning“, комедиантите забавляват гостите. Редуват се V for Venetta с нейните смешки от истинския живот и имитация на закачлив руски акцент. Flash спуква от смях с истории за поведението на кучето и котката като домашни любимци. Моника Найденова вплита сръбския си произход в комедията. Компанията допълват Косьо, Оги Василев и Кубрат Аргилашки.

Ако написаното до тук звучи като ваше, не пропускайте следващото шоу на Inside Joke Stand-up Comedy като наливен стендъп. Планирано е за 27 април в бира бара Vitamin B на улица „Врабча“ 24.

И още! В специална рубрика стрийминг платформата за култура 7arts.bg предлага селекция от пет от най-добрите шоута на Inside Joke.

Grand stand-up garden е откриващото шоу на Inside Joke Stand-up Comedy в градината на Grand Hotel Sofia. В него участват Георги Кючуков и V for Venetta, а платформата дава възможност да го гледате независимо от местоположението ви и на всяко устройство.

Stand-up delight е смях от басейна на върха на столицата! В този специален формат участват тирани в хумора като Георги Кючуков, Тео Чепилов, Диана Илиева, Митака Велков, Моника Найденова и Дими Деянски.

55-минутното шоу 90’s stand-up comedy е създадено за честването на 30-ата годишнина от началото на една неповторима епоха с герои, оцелели през 90-те.

Смях с кауза – е стендъп с благотворителна цел, защото комедиантите са хора, които отстояват значими обществени каузи. Шоуто е в името на каузата: НПО Операция Плюшено Мече! За три години проектът подпомага шестима души в неравностойно положение да влязат в университет, организира 2 самостоятелни изложби на художници, лишени от родителски грижи и ще продължава да помага.

София срещу провинция – е титаничен, комедиен сблъсък, стар колкото столицата. В него участват Тео Чепилов, Дими Деянски, Венета Кожухарова, Георги Кючуков, Митака Велков и Flash.

 

Оля Малинова: Можеш да видиш какъв е животът в един град само от една вечер стендъп с жителите му

Актуално

Избрано за вас