„Hello, Hello, пусни си мойто Електро“: Стенли кани на концерт

„Hello, Hello, пусни си мойто Електро“: Стенли кани на концерт

Сподели

По-малко от година след големия концерт на Станислав Сланев – Стенли в София, емблематичният рок музикант отново влиза в НДК с „Електро“.

Запазете датата 22 ноември. Началото е 20.00 часа.

Стенли не се слави като оборотен „хитмейкър“, но за сметка на това от всеки от соловите му албуми излизат песни, които радиостанциите не спират да въртят.

„Обсебен“, „Стар парфюм“, „Пътят към храма“, „Жулиета”, „Да летим над града“ са класики, които придобиха статут на запазена марка и гаранция за качество и стил през годините.

През октомври миналата година изпълнителят със сребърни коси представи най-доброто от музиката си с концерта „Следи“ в Зала 1.

Именно това бе и моментът, в който на голяма сцена за пръв път звучаха най-новите му парчета „Любовен експрес“, „Невинно сърце“ и „Електро“.

Най-новият му албум ще носи заглавието „Електро“, а едноименната песен има завладяващ текст, дело на съпругата му Людмила Сланева – Локо. Клипът, който бе реализиран през 2021 г., е режисиран от Jeason Brad Lewis. Зад името е Людмил Августинов, който работи и с Любо Киров, и Мария Илиева.

Типично в стила на Стенли за концерта „Електро“ на 22 ноември не се знае много, все още.

Музикантът отправи покана към феновете си чрез профилите си в социалните медии. Билетите са на цени от 40 до 100 лева и вече са в продажба.

Стенли е първият емблематичен глас на българската ню уейв традиция.

Една от изненадите на предишния му концерт бе изпълнението на съвместната му песен с Христо Мутафчиев и Любо Киров – „Където няма време“.

Пет са соловите албума на 63-годишния певец от 1990 до 2019 г. „Сълзите на скитника“, „Пътят към храма“, „Как се казваш“, „Обсебен“ и „Чужди тела“. Като между последните два музикантът прави 17-годишно затишие.

фотокредит водеща снимка: @stenliofficialpage

Актуално

Избрано за вас