Александър Кадиев напусна „Преди обед“

Александър Кадиев напусна „Преди обед“

Сподели

Актьорът Александър Кадиев напусна телевизонното предаване „Преди обед“. Той беше водещ заедно с журналистката Десислава Стоянова в продължение на 12 години. Синът на Катето Евро сподели, че вчера си е направил експеримент да провери името си в Google и да види какво ще излезе.

„Така сред резултатите в търсачката видях доста интересни неща за себе си. Направи ми впечатление, че през последните дни има десетки статии от типа: „Слиза ли Сашо Кадиев от ефир?“, „Времето на Сашо Кадиев изтича“, „Ще каже ли bTV истината за Сашо Кадиев?“… Доста конспиративни заглавия около моята персона. Но нека отговоря на въпроса, който явно мнозина си задават – да, днес с bTV ще кажем истината и тя е много проста. След 12 прекрасни години като част от „Преди обед“ за мен дойде моментът да поема по нов път и днес е последният ми ден в предаването като водещ“, каза актьорът.

Все още не е ясно кой ще заеме неговото място

И допълни: „За мен това беше едно от най-вълнуващите приключения в живота, за мен „Преди обед“ е много повече от предаване, тук израснах като човек и професионалист, тук се научих да ставам рано, но не и да идвам навреме. Тук най-сетне успях да изляза от сянката на майка си. Тук съм имал много успехи, допускал съм и много грешки, но се поучих от тях… надявам се. Тук срещнах невероятни хора. Тук най-сетне успях да изляза от сянката на майка си. Искам да благодаря на всички – на вас, зрителите, че се забавлявахме заедно толкова много години и толкова много преди обеди. На bTV за смелостта да повярва в мен и да работим заедно толкова време; на целия екип на предаването за професионализма и любовта им; и специално на Деси, че винаги ме е подкрепяла и име изтърпя толкова много години. Благодаря ви! Това не е „Сбогом“, а „До скоро!“.

От 24-и юли, предаването излиза в лятна ваканция и ще бъдат излъчвани записи с най-доброто от сезона. Засега от bTV не съобщават кой ще бъде новият водещ на мястото на Кадиев.

Актуално

Избрано за вас