Венци Венц’ се развежда с майката на второто му дете

Венци Венц’ се развежда с майката на второто му дете

Сподели

Рапърът Венци Венц’ сподели, че е в процес на развод със съпругата си Мая. Той издаде за трудния момент, през който преминава пред Мон Дьо в ефира на Нова телевизия. Двамата да станаха родители едва миналото лято.

„Причината за раздялата ни са страхове, които не са реални. Хората често не осъзнават, че да обичаш и да си обичан не е достатъчно. Понякога вътрешните ни демони ни тласкат на хиляди километри от тези, които ценим. Проблемът винаги идва и от двете страни. Когато човекът до теб ти каже „Не съм щастлива”, ти се демотивираш”, споделя Венци.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Venci Venc’ (@venztagram)

Той допълва, че въпреки всичко случило се между тях, Мая все още е жената, която в съзнанието ми е идеалът за човек, с който искам да си комуникирам. „В много ситуации сме били първо приятели, после любовници. Стигна се обаче до грозни моменти, скандали, а това не е любов. С ръка на сърцето си признавам, че съм останал верен на тази жена и че съм опазил достойнството й. Тя не можа да го разбере заради страховете си”, коментира още той.

Венци Венц’ споделя, че му липсва времето със сина му Ноа

Дуетната половинка на Павел споделя, че най-голямата грешка, която е направил в тази връзка е това да се опитва да бъде някой друг.  „Не позволих да ме обичат такъв, какъвто съм. Аз съм романтична душа, искам да дам всичко на жената до мен”, казва рапърът и допълва, че чувствата със сигурност ще са нещо, от което ще се абстрахира за дълго време.

През 2018 г. певецът стана баща на дъщеричка – Агуая. Майката на момиченцето е приятелка на Венци Венц’ – Мелани, с която не сключиха брак. Синът му Ноа се роди миналото лято от ученическата му любов Мая, с която сключиха брак.

Актуално

Избрано за вас