Джони Деп припадна в хотелската си стая в Будапеща

The 76th Cannes Film Festival - Photocall for the film "Jeanne du Barry " Out of competition - Cannes, France, May 17, 2023. Johnny Depp poses. REUTERS/Sarah Meyssonnier

Джони Деп припадна в хотелската си стая в Будапеща

The 76th Cannes Film Festival - Photocall for the film "Jeanne du Barry " Out of competition - Cannes, France, May 17, 2023. Johnny Depp poses. REUTERS/Sarah Meyssonnier
Сподели

Преди дни рок групата, „The Hollywood Vampires“ внезапно отложи планирания си концерт в Будапеща на 18 юли. Феновете бяха разочаровани от този факт и заинтригувани какво е довело до това решение.

По последна информация причината зад отложеното събитие е свързана с Джони Деп. Съобщава се, че холивудският актьор е припаднал, което е довело до необходимостта да се извика лекар в хотелската му стая в Будапеща. Групата решила да отложи концерта си поради сериозността на проблема, като постави здравето и безопасността на Деп на първо място.

По-рано обаче Mirror съобщи, че е възможно причината да е контузията на глезена на Джони Деп, която той получи през май. Появиха се съобщения, че той е ходел с патерица преди събитието в Глазгоу.

Преди това Джони Деп публикува в Instagram информация за травмата на глезена си. Той сподели, че всичко е започнало със счупване на кост, след което нещата са се влошили. Такъв вид нараняване на глезена може да заздравее от четири до осем седмици, а в някои случаи възстановяването на пълната функция и подвижност на пациента може да отнеме дори повече време. След изтичането на осемседмичния период при тежки фрактури може да се наложи допълнително удължаване на времето за лечение и рехабилитация.

Както Art Portal писа, „The Hollywood Vampires“ отложиха и концерта си в Словакия, но причината за това бе незавършената сцена.

Джони Деп пусна свой автопортрет на търг

Междувременно автопортрет на Джони Деп, изобразяващ холивудската звезда в момент между съдебните дела, свързани с брака му с бившата му съпруга Амбър Хърд, беше пуснат в продажба вчера, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

„Този автопортрет беше създаден във време, което беше… да кажем малко мрачно, малко объркващо“, разказва Деп. „Погледнах го и не знам защо, си помислих, че се нуждае от още нещо. Имаше нужда от допълнителна информация, така че просто написах пет върху него, защото тъкмо навлизах в петата година от хаоса“, допълни той.

Автопортретът „Пет“ на Джони Деп е рисуван по време на брака му с Амбър Хърд

Картината се нарежда сред портретите на Деп от неговата колекция „Приятели и герои“, съставена от изображения на известни личности като Елизабет Тейлър, Ал Пачино, Боб Дилън и Кийт Ричардс. Колекцията се продава от „Касъл Файн Арт“, британска група от художествени галерии за търговия на дребно.

Автопортретът, чиято цена е 1950 щатски долара, е обявен за продан в рамките на 13 дни. Деп заяви, че 200 долара от приходите от всяка продажба ще бъдат дарени на организацията „Психично здраве на Америка“.

Фото кредит откриваща снимка: REUTERS/Sarah Meyssonnier

Актуално

Избрано за вас