Мила Роберт тренирала Pole Dance половин година за новия клип

Мила Роберт тренирала Pole Dance половин година за новия клип

Сподели

Преди дни Мила Роберт пусна новата си песен „Ме4ка“, която е вторият сингъл от предстоящия ѝ албум „Сърце“. „Тази песен е направена от много любов. Винаги съм била супер цинична към любовта, защото никога не съм вярвала, че мога да кажа „завинаги“, споделя Мила.

Клипът към песента е сниман на българското Черноморие, в Равда, а режисьор отново е Жоро Пеев. За снимките към видеото Мила се подготвя близо половин година, като процесът включва и интензивни тренировки по Pole Dance. „Цялата бях в синки от пилона, но бях много щастлива, че съм успяла. Почти не ми оставаше време да спя, но много добре се получи!“, смята екстравагантната изпълнителка.

Кадър от видеото на новата песен на Мила „Ме4ка“

Проектът представлява микс от музикални жанрове и елементи, които имат за цел да провокират публиката и да покажат колко тънки са границите между различните музикални стилове. Колкото по-развит става светът и хората пътуват и споделят мирогледи, толкова по-често се случва да има културни взаимодействия и именно това е в основата на концепцията.

Идеята на предстоящия албум „Сърце“ е игра с тъмните и романтични моменти от манталитета на българина. По проекта Мила работи вече повече от година. Освен новото ѝ парче „Ме4ка“, е него ще влезе и последният ѝ хит „Покемон”. „Чрез него искам да направя една много красива балканска картина от музика и видеа“, споделя Мила Роберт.

Актуално

Избрано за вас