Потвърдено! Иво Аръков ще става баща

Потвърдено! Иво Аръков ще става баща

Сподели

Актьорът Иво Аръков потвърди слуховете, че ще става баща.  С половинката му Габриела не разкриват повече детайли около щастливото събитие. но загатва, че ще бъде скоро.

Преди близо 2 години Иво Аръков показа в Instagram коя е жената до него. Това е

красавицата с афинитет към спорта Габриела Николаева

В интервю за Ladyzone звездата от сериалите на bTV „Съни бийч“ и „Скъпи наследници“ повдигна по-смело завесата около личния си живот. „Всичко е любов! Всяко едно дело, което се започва, е хубаво да бъде започнато с любов. И трябва да имаш най-вече любов към себе си.“, казва Аръков.

Новата 2023 той стартира не само с новината за предстоящ дебют като родител, но като артист с музикален потенциал.

Първата му песен – AROMATA,

е горещо парче за любовта, от която боли, но и ни прави решителни. Аръков е написал и част от текста на парчето заедно с Искрен Тончев – Искрата и Росен Димитров. Приятелката на Иво Габриела е одобрила проекта, както и флиртът на Аръков с фолк певицата Десита като негова партньорка във видеото.

 

„Имаше коментари от рода на „Хайде, и този пропя“.

 

Аз се занимавам все пак с нещо, което е в сферата на шоубизнеса. Искам да дам на хората още една причина да са с мен.“, каза Иво.„Продължавам да работя за следващата си песен с Искрата, планирам няколко проекта с него. Все още не съм успял да представя парчето на живо.“, допълни той.

Актуално

Избрано за вас