Душевен рестарт: с кои 5 неща да се разделим

Душевен рестарт: с кои 5 неща да се разделим

Сподели

Малко преди голямото пролетно прочистване, февруари се оказа онзи специален неутрален момент между два сезона, в който хората започват да обмислят подготовката си за слънчевото време. По тази тема експерти представиха с кои аспекти от живота си трябва да се разделите, за да отворите път на щастието и благополучието.

Защото знаем правилата – всяка ненужна придобивка затлачва пътя ни, ограничава и спъва развитието, а успехът има нужда от чиста пътека, за да влезе в живота ни.

За да излезете навреме от своята „зимна хибернация“, следвайте простите правила, които ще видите по-долу и премахнете изброеното от себе си.

Съмнения, страхове, комплекси

Сега не е времето за тях, месецът ще иска от вас да бъдете смели. Наричайте всичко с „мога“, „всичко ще се получи“ и резултатите няма да закъснеят. Всички трудности ще ви заобиколят, ако имате оптимизъм в сърцето си.

Здравословни проблеми

Тук решително трябва да поработите, ако не искате работата ви да страда. Февруари задължава да се чувствате добре не само психически, но и физически. Макар неразположението, умората, болестите да се налице, не им се оставяйте.

Общуване с токсични хора

Тук не трябва да имате колебания. Тези, които винаги пораждат съмнения и негативизъм във вас, нямат място в живота ви, защото ви карат да си спомняте минали грешки и негативни емоции. Най-добре ги игнорирайте, за да не породите нови колебания дали заслужавате да ви се случват хубави неща.

Мързел и апатия

Бездействие е диаметрално противоположно на успеха и е сигурен знак как да се отдалечите от него. Апатията може да дойде и от грешните или твърде трудни задачи, така че се опитайте да се откажете от тези амбиции, които нямат нищо общо с текущите ви нужди. Борете се с меланхоличното настроение, като се занимавате с любимите си хобита и приятни дейности.

Остарели отношения

През февруари ще получите яснота кои са онези приятелства, които отдавна не ви носят нищо градивно и, при които липсва обмен на енергия. Излишно е да се посвещавайте на някой, който няма нужда от вас или не ви обича и не ви уважава. Това ще изплаши късмета и ще ви лиши от добро настроение.

 

 

 

Актуално

Избрано за вас