DJ BoBo празнува 30 години на сцена с концерт и в София

Снимка: Fest team

DJ BoBo празнува 30 години на сцена с концерт и в София

Снимка: Fest team
Сподели

Любимата звезда от 90-те DJ BoBo празнува своята 30-годишнина на музикалната сцена по много специален начин догодина. Мащабното турне EVOLUT3ON по повод на юбилея му ще мине и през България на 19 октомври 2024. Концертът в София бележи и още един повод за празнуване – 19-ия рожден ден на радио ENERGY

Освен нови песни, EVOLUT3ON шоуто в София ще включва и заразителен микс от големите хитове на любимия изпълнител, които всички познават и пеят, спиращи дъха хореографии, впечатляващи видео и светлинни ефекти, както и фантастични костюми. 

DJ BoBo ще направи незабравим рождения ден на радиото, което пуска любимата музика от 90-те до днес и е подкрепяло артиста през дългогодишната му кариера. Радиостанция номер едно за любимите песни от 90-те до днес навършва 19 години в българския ефир и обещава да зареди почитателите си с много енергия и настроение, в компанията на най-големите хитове на световноизвестния DJ BoBo. Любимите водещи от екипа на радио ENERGY ще посрещнат феновете от сцената с ефир на живо преди голямото шоу. 

Събитието е организирано от Fest Team и CMA и ще се проведе в Арена София. Билетите, на цени от 66 до 140 лв., влизат в продажба на 9 ноември, четвъртък в мрежата на Ticketstation.

DJ BoBo е творчески псевдоним на Петер Рене Бауман, роден в Швейцария през 1968 г. Той става световноизвестен с хитове като “Somebody Dance With Me“. Има милиони продажби на албумите си и над тридесет и четири популярни сингъла.

Актуално