Иво Димчев кани на „БеГе Раз, 2, 3“, или как се изкарват 200 лв от любовна гротеска на сцената

Иво Димчев кани на „БеГе Раз, 2, 3“, или как се изкарват 200 лв от любовна гротеска на сцената

Сподели

Ангелогласният Иво Димчев е на национално турне с шоуто си „БеГе Раз, 2,3“, чиито последни две дати са в столичния театър „Сълза и смях“ на 17 април и в Bee Bop Cafe в Пловдив (23 април).

Артистът, чиято индивидуалност можем да забележим и от космоса с просто око,

подгрява за събитията със серия забавни постове в социалните си мрежи. В част от тях пуска скриншот от чат с президента Румен Радев, или с Бойко Борисов, към които апелира да изкупят всички билети за софийската дата, „за да сме си само наши хора“. В други позира в гора, в която рекламно пространство за „БеГе Раз 2,3“ са стволовете на десетки дървета.

В навечерието на Великден Иво пусна без свян (за това го и обичаме) видео с последното гостуване на спектакъла в столичния бар „Строежа“, в което двойка от публиката приема предизвикателството да остане почти по парфюм на сцена и да симулира секс.

За естествения еротичен декор на изпълненията си Димчев плаща 200 лв.

 

 

Какво е „БеГе Раз 2, 3“? Концерт? Спектакъл? Стендъп комеди? Провокативно Куиз шоу? Абсурдна Поезия?

Експериментален пърформанс?  Всичко накуп ? Или просто Иво Димчев…

Ако искате да чуете най-добрите песни от Иво,  любимите ви текстове от книгата му „Лирика и Педератуси“, или да преживеете популярни сцени от спектаклите му „Лили Хендел“ (2004), Som Faves (2009), Selfie concert (2018), P Project (2012) и  In Hell with Jesus (2022) … Заповядайте, слушайте, гледайте, снимайте, участвайте и се наслаждавайте! Винаги е незабравимо! Шоуто е забранено за лица под 18-годишна възраст!

По-смелите от вас ще имат и уникалната възможност

да участват в шоуто с танц, целувка или имитация на любовна сцена 

срещу парично възнаграждение от 40, 60, 200 лв.  Ще има и много  други награди, подаръци и изненади.“, се казва в официалното прес инфо за събитието.

Билети за „БеГе Раз 2,3“ ще намерите в Grabo и на официалните сайтове на театрите.

Актуално