„Братя Мангасариян“ на Sofia Summer Fest: Елате вие, да не дойдем ние

Фотокредит: Братя Мангасариян / Facebook

„Братя Мангасариян“ на Sofia Summer Fest: Елате вие, да не дойдем ние

Фотокредит: Братя Мангасариян / Facebook
Сподели

„Братя Мангасариян“ ще се включат в програмата на  Sofia Summer Fest на 12 юли с впечатляващ концерт с група на живо и мултимедия. Александър Сано обеща, че ще изпълнят всичките си хитове, които „звучат сто пъти по-добре, защото имаме професионални музиканти“.

На сцената актьорите ще бъдат подкрепени от Тони Рикев (китара), Ради Славчев (бас) и Коко Данев (барабани). Това е групата, с която са неразделни почти 20 години. Сано сподели още, че се

очаква да свирят пред между 1 500 и 2 000 човека. 
Фотокредит: Братя Мангасариян / Facebook

Триото, което се представя просто като Среброто, Зюмбюл и Кулю, впечатлява със своя самобитен стил, определен като „манга хип-хоп“. Иначе казано, „Братя Мангасариян“ предлагат богата палитра от хип-хоп и пънк с етно елементи, като комедийният ироничен текст е задължителен. 

 

„Почне ли фестивала, лятото ще дойде също“,

каза Борислав Чучков, програмен директор на Sofia Summer Fest, в „Събуди се“.

Летният софийски фестивал започва на 30 юни с тридневен фестивал Sofia Finest. Трите дни от началото на лятото в Кучешкия парк са посветени на коктейлната култура, като на 1 юли Орлин Павлов ще изнесе концерт. 90-дневният фест, който включва в богата си програма разнообразни събития за всеки вкус като например кино, театър, концерти, се организира за четвърта поредна година. 

Чучков благодари на публиката, която ги подкрепя, и заяви, че

българинът вече се е научил да застава зад подобни събития

„Елате на теферич, както се казва, да се позабавляваме с хубава музика, изпълнена още по-хубаво от хубави музиканти.“, каза Сано. „Както се казва, елате вие, да не дойдем ние.“, допълни Силвестър Силвестров.

 

Актуално

Избрано за вас