Бритни Спиърс поиска да се помири с баща си

Бритни Спиърс поиска да се помири с баща си

Сподели

Бритни Спиърс сериозно проговори за помирение с мъжа, когото искаше да вкара в затвора заради настойничеството над нея. Става дума за баща ѝ Джейми Спиърс.

Източници, които са пряко запознати, разказват пред TMZ, че откакто Бритни се раздели със Сам Асгари преди 3 седмици, казва че иска да възстанови отношенията с баща си. Тя знае, че Джейми е болен и прекарва голяма част от времето си в болница, особено през последните месеци.

Изданието съобщава, че Джейми е бил в болница преди няколко месеца, когато лекарите на първо четене са установили, че има проблем бъбреците. Оказва се обаче, че истинският проблем са били коленете му. Преди 16 години му е била направена смяна на коляното и с течение на времето е развил ужасна инфекция.

В петък Джейми отново ще претърпи операция. Предстои лекарите да обработят метала, поставен му коленете и ще се опитат да овладеят инфекцията. Заради здравословните си проблеми той е отслабнал с 25 килограма през последните месеци. Медията уточнява, че единственият член на семейството, с когото Бритни поддържа връзка, е брат ѝ Брайън. Наскоро той прекарал известно време в дома ѝ и той бил този, който я информирал за състоянието на баща им.

Що се отнася до Джейми, източници твърдят, че той би искал да се помири с дъщеря си и никога не е изпитвал злоба към нея, въпреки всички неща, които Бритни каза за него в съда и извън него.

Фото кредит откриваща снимка: TMZ

Актуално

Избрано за вас