Меган Фокс издава стихосбирка

Меган Фокс издава стихосбирка

Сподели

Меган Фокс е написала нова книга, а от начинът, по който я описва, личи, че страниците ще бъдат доста откровени. За предстоящия проект тя сподели в социалните мрежи във вторник.

„Тези стихотворения бяха написани в опит да изкореня болестта, която се беше загнездила в мен заради мълчанието ми. Прекарах целия си живот в пазене на тайните на мъжете, тялото ме боли от това, че нося тежестта на греховете им. Моята свобода живее в тези страници и се надявам, че думите ми могат да вдъхновят други да си върнат щастието и идентичността, като използват гласа си, за да осветлят онова, което е било погребано, но не и забравено“, казва Фокс в изявлението си.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

33-годишният Машин Гън Кели беше един от първите, които коментираха поста. Той написа: „Гордея се с теб“, последвано от емотиконка с пламък.

Някой, който изглежда свързан с изданието, сподели: ‘Тези стихотворения ме накараха да плача, да се смея, да ме боли. За мен е голяма чест да работя по тази силна колекция и нямам търпение светът да я прочете!

В 70 стихотворения Фокс описва всички начини, по които се вписваме във формата на тези, които обичаме, дори ако това означава да загубим себе си в процеса. Очаква с стихосбирката да излезе през ноември.

В миналото актрисата е имала поне две публични връзки, пише БГНЕС. Тя беше омъжена за звездата от сериала „Бевърли Хилс, 90210“ Брайън Остин Грийн от 2010 г. до 2021 г. Двойката има трима сина. От 2021 г. тя е с рапъра Машин Гън Кели.

Фото кредит откриваща снимка: Alberto Tamargo/Getty Images

Актуално

Избрано за вас