Мегън Фокс и Машин Гън Кели отново заговориха за сватба

Мегън Фокс и Машин Гън Кели отново заговориха за сватба

Сподели

Заговори се, че Мегън Фокс и Машин Гън Кели отново са заедно. Изглежда консултациите с брачния терапевт са дали положителен резултат, тъй като двамата започнаха отново да обсъждат бъдещата си сватба.

Напомняме, че преди няколко месеца Мегън публикува в социалните мрежи съобщение, което нейните фенове изтълкуваха като подозрения за изневяра от страна на рапъра Машин Гън Кели. Постът гласеше: „Можеш да усетиш вкуса на нечестността“. В действителност това е цитат от песен на Бионсе, посветена на Джей Зи, който ѝ изневери преди шест години.

Двамата спасяват връзката си с брачен консултант

След тази публикация наблюдателни последователи на Мегън и Машин Гън забелязаха двойката пред офис за брачни консултации, според „Mirror“. Сега, обаче, източник, близък до тях издаде информация, че плановете за сватба отново са в действие.

„На прав път са. След терапията, на която се подложиха пожънаха значителен успех във връзката си. Изграждат отново счупеното доверие и говорят за сватба“, коментира запознат със ситуацията пред „Us Weekly“.

Преди няколко месеца, когато се появиха новини, че са се разделили, близките им изразиха пред „People“, че двамата бавно се опитват да възстановят отношенията си, а Машин правел всичко по силите си. Въпреки това тогава техните приятели не били убедени, че връзката им ще просъществува.

Мегън Фокс и Машин Гън Кели се запознават през 2020-а по време на снимките на филма „Midnight in the Switchgrass“. Две години по-късно вече лудо влюбени, те се сгодяват, а очевидно и подготвят сватба.

Фото кредит откриваща снимка: BACKGRID

Актуално

Избрано за вас