Съпругът на Бритни Спиърс поиска развод

Съпругът на Бритни Спиърс поиска развод

Сподели

Съпругът на певицата Бритни Спиърс – Сам Асгари, е поискал развод само 14 месеца, след като двамата сключиха брак. Новината съобщи Асошиейтед прес, като цитира източник, запознат с казуса.

Човекът, който е близък до Асгари, но не е упълномощен да говори публично, потвърди, че

искът за развод е подаден в сряда,

часове след като няколко медии, сред които Ти Ем Зет и списание „Пийпъл“, съобщиха, че двойката се е разделила.

Запитване, изпратено по електронната поща до представител на Спиърс, засега остава без отговор, пише БТА.

Съдебните регистри в окръзите Лос Анджелис и Вентура не показват къде са подадени документите за разтрогване на брака между Бритни Спиърс и Сам Асгари.

Те се ожениха в дома на изпълнителката в Калифорния на 9 юни 2022 г. в присъствието на плеяда от звезди, сред които Селена Гомес, Дрю Баримор, Парис Хилтън и Мадона. Сватбата се смяташе за

крайъгълен камък в новия живот на певицата

след края на съдебно наложеното ѝ попечителството заради нестабилното ѝ психично състояние. То продължи повече от 13 години.

Поп звездата се запозна и започна да се среща с Асгари, модел и актьор, по време на снимките на видеоклипа към песента „Slumber Party“ през 2016 г.

Фото кредит: Allen Berezovsky/WireImage

Сред причините, поради които Спиърс поиска от съда да прекрати попечителство, беше желанието ѝ да се омъжи за Асгари.

Двамата обявиха годежа си през септември 2021 г., когато стана ясно, че тя няма вече да има настойник, който по това време беше баща ѝ.  Попечителството беше прекратено през ноември същата година.

Бритни Спиърс заяви, че двамата с Асгари са загубили бебе в началото на бременността ѝ през май 2022 г., около месец преди да се оженят.

Съобщенията за семейни проблеми се увеличиха в последните месеци, отбелязва Асошиейтед прес.

Бракът със Спиърс е първи за 29-годишния Асгари. Поп певицата, която е на 41 г., пък мина под венчило за трети път. Тя е майка на две момчета, родени по време на втория ѝ брак с танцьора Кевин Федърлайн, сключен през 2004 г. и продължил три години.

През октомври т.г. се очакват да излязат мемоарите на Бритни Спиърс.

Фото кредит откриваща снимка: Jordan Strauss / Invision / AP file

Актуално

Избрано за вас