Диляна Попова е муза за Pavell & Venci Venc’

Диляна Попова е муза за Pavell & Venci Venc’

Сподели

Моделът Диляна Попова краси минималистичното видео към „Призрак“, новият сингъл на Pavell & Venci Venc’. Песента е

с нестандартно за хип-хоп дуото акустично звучене,

а премиерата й бе навръх 3 март. В чернобелият клип, режисиран от Pavell,  Попова влиза в роля на Музата. За нея момчетата казват, че е била единствен избор като лицето-символ на вдъхновение, и че ако не се беше съгласила, парчето нямаше да има визуализация.

„Празнувам появата на тази песен, която беше написана във време, в което поставях под съмнение бъдещото ни с музиката. Много хора са идвали и са си тръгвали от живота ми, но тръгне ли си Тя – от мен ще остане само ПРИЗРАК!“, написа Pavell в социалните си мрежи в деня на премиерата.

Павката и Венци

определят „Призрак“ като много личен поетичен разговор с Музиката и Музата

През последните две години дуетът, който изгради около хитът си „Се та’а, брат“ мини ърбан общност, качи кариерата си на трупчета. Павел бе ангажиран със създаване и продуциране на музика за други артисти и бе строител освен на настоящето си, и на свое жилище. Венци стана баща за втори път и даде зелена светлина на собствена агенция за дигитален маркетинг.

В края на януари момчетата се върнаха под светлината на прожекторите с чисто нов проект – „Ако ти липсвам“. Павката обясни творческата им пауза с Венци с кратък пост, презентиращ видеото. „Пиша текстове от 11 годишен.

Това прави 23 години любовна игра с думите

Преди 11 срещнах един друг влюбен в същото. Вече 10 години сме по сцените заедно. Да, 10 години на сцената… юбилей, луда работа! Е да де, но последните 2 сякаш изчезнахме. Всеки от нас се беше концентрирал в лични предизвикателства. Венци стана баща за втори път, ожени се, започна собствен бизнес. Аз строих. Буквално и преносно. В един момент обаче осъзнахме, че почивката ни вече не е почивка, а мъчение. Разбирате ли, веднъж опиташ ли от наркотика на сцената, и терапевтичното действие на споделената музика, няма връщане, няма забравяне. И в този момент разбрахме колко всъщност ни липсвате! Ако и ние сме ви липсвали – ето ни. Нови, порастнали, заредени, трептящи на една по-висока честота!“.

Коло порастнали са Pavell & Venci Venc’ ще разберем на първият им концерт с бенд на живо в Sofia Live Club на 31 март.

 

Фотокредит: Virginia Records/Facebook Pavell & Venci Venc’ Official

Актуално

Избрано за вас