Каква е връзката на планетата Кету с 2023-та?

Снимка: Nasa

Каква е връзката на планетата Кету с 2023-та?

Снимка: Nasa
Сподели

Кету е планета в сянка в астрологията, но благодарение на своята сила играе ключова роля в живота на всеки човек. Тя е господар на спасението и реализацията. Символ на фините енергии, които ни позволяват или да преодолеем кармата си, или да се изправим пред най-мощните и опасни карми в нас, индивидуално или колективно.

Според астрологията Кету е планета в сянка, другата половина на Раху. В индийската астрология обаче отделят особено внимание на тези две планети. Смята се, че

те са се появили от един и същ демон

Въпреки че и Раху, и Кету са определяни като тъмни и загадъчни планети в астрологията, те притежават голямо значение.

Знаете ли, че всяка планета има и числова връзка? Според астрологията планетата в сянка резонира с числото седем. 2023 е наричана годината на Кету, тъй като сборът й е седем (2+2+3). Но ето какю Кету ще повлияе на хората през тази година.

Хората, които принадлежат към зодиакалните знаци Лъв, Телец и Стрелец, ще се възползват най-много от влиянието на Кету, тъй като

ще могат да спечелят много пари

Има големи шансове да постигнат успех във всичко, с което се занимават през тази година, както и да получат повишение в работата.

Тези слънчеви знаци може също така да получат възможност да се отправят на дълго пътуване и това ще им донесе допълнителни ползи в бъдеще. Ако е имало задачи, които са били в застой дълго време, те най-накрая ще бъдат завършени, и то със задоволителен ефект.

Във взаимоотношенията си тези хора ще са в пълен емоционален синхрон с близките си. Въпреки това трябва

 

да избягват да инвестират в недвижими имоти

 

или да започват нов бизнес.

2023 г. ще бъде неблагоприятна за зодиакалните знаци Овен, Близнаци и Козирог. Тези слънчеви знаци ще страдат от загуба на пари и също така ще станат свидетели на някои неуспехи през тази година.

Всяка година се случват множество астрологични транзити, които  оказват влияние върху всеки зодиакален знак. През тази година ключов ще бъде транзитът на Кету на 30 октомври – той ще окаже голямо влияние върху любовния живот на огнените зодии

Актуално

Избрано за вас