Каква си в любовта според първата буква от името ти

Каква си в любовта според първата буква от името ти

Сподели

Какви са жените в любовта според първата буква от името им? Експерти смятат, че съществува набор от определени звуци – вълни с определени параметри,

които влиият върху поведението на нежния пол в романтичните отношения

Но най-доминираща е първата буква, пише edna.bg. Aко се повтаря в името, то тя формира маршрутите на в една връзка още по-силно.

Каква е психологическата тежест на първата буква от името ви, и каква сте като партньор, вижте тук.

А – Търсят разнообразие и трудно се задоволяват само с една връзка. Могат да бъдат много любящи, но и ледено студени. Обичат да властват в любовта.

Б –  Трудно се влюбват и привързват, но са много верни и искрени, когато срещнат истинската си половинка

В – Сълзливите драми не са им познати. Тръгват си от всяка връзка с високо вдигната глава и започват отначало.

Г – Трудно се решават на брак и сериозна връзка. Склонни са към изневери, но могат да бъдат много предани, стига да срещнат истинската си любов.

Д – До болка романтични, те винаги търсят красивото. Често очакванията им остават напразни и им носят само разочарования.

Е – Изключително чаровни и витални, те се раздават в любовта, без да търсят отплата. Проявяват разбиране към нуждите на половинката си.

Ж – Сантиментални са и носят в себе си положителен заряд, който привлича хората. Обичат моногамните връзки.

З – Имат високи очаквания, търсят верен и сериозен човек, на който да се доверят. Ако не го срещнат, предпочитат да останат сами.

И – Безпардонно директни, те често си навличат гнева на половинката. Понякога е по-добре да замълчат и запазят за себе си констатациите си.

Й – Страстни партньори, изгарят в собствените си чувства и емоции. Имат нужда от любов на всяка цена.

К – Измъчват се непрекъснато от съмнения. Разкъсват се от ревност, ако го преодолеят, ще се радват на хармонична връзка.

Л – Обичат разнообразието и новите усещания. Изненадват половинката си ежедневно и с тях никога не е скучно.

М – Гледат повече в бъдещето, отколкото е настоящето и това им създава проблеми в личните връзки. Обичат да организират нещата до най-малката подробност, а това дразни околните.

Н – Слагат маска, за да не бъдат наранени. Изключително уязвими, те трудно се разкриват в една връзка.

О – Обсебват партньора си със своята силна любов. Искат да го имат само за себе си. Трябва да дадат повече свобода на половинката си.

П – Обичат да рискуват и това им носи късмет в любовта. Страстни и всеотдайни в любовта. Те могат да направят дните ви истинско фиаско.

Р – Добронамерени и отзивчиви, често стават жертва на използвачи със своята добра душа. Трябва да бъдат по-мнителни и не толкова отстъпчиви.

С – Малко са хората, които могат да отговорят на техните високи очаквания. Поставят големи изисквания към връзката си и с това плашат партньора.

Т – Влюбват се лесно и с това си навличат само неприятности. Трябва им повече контрол. Склонни към изневери, главно при мъжете.

У – Моногамни, идеалните партньори в живота. Вярват в семейните ценности и търсят тих и спокоен пристан, в който да се разгърнат.

Ф – Артистични личности. Изпадат в нервни кризи и луди емоции. Изживяват всяко нещо и анализират миналото непрекъснато. В любовта са егоцентрични и провокиращи

Х – Оценяват материалната страна в една връзка. Щедри към половинката си, те очакват същото. Разпиляват се в различни дейности и понякога изпадат в затруднени ситуации.

Ц – Родени лидери, борещи се за власт. Не признават чуждото мнение, имат свой поглед върху нещата. В любовта са трудни за обичане.

Ч – Търсят сериозна връзка, създават здраво семейство и цял живот се грижат за него. Малко консервативни и скучни, но изключително отговорни.

Ш – Хора с лабилна психика, трудно преживяват разделите, изпадат в истинска черна дупка. Имат нужда от повече вяра и контрол.

Щ – Живеят на ръба, рискуват собственото си щастие. Флиртуват безсрамно, когато са далеч от партньора. Животът с тях е труден и изпълнен със съмнения.

Ю – Често се чувстват изправени пред много пътища и търсят вярната посока. Радват се на внимание, но го приемат с недоверие. Не се влюбват лесно и не подаряват любовта си на всеки срещнат.

Я – Малко цинични и арогантни, за да бъдат щастливи в любовта, трябва да намерят човек, който да разбира вроденото им чувство за превъзходство. Могат да бъдат много интересни любовници и да ви предложат атрактивна връзка.

 

Фотокредит: Pixabay

Актуално

Избрано за вас