Какво сакрално значение носи годината на раждане?

Какво сакрално значение носи годината на раждане?

Сподели

Какво сакрално значение носи последната цифра от годината ви на раждане? Последната цифра от годината на раждане има уникално сакрално значение. С помощта на древния китайски календар всеки може да научи това значение за собствената си съдба.

Според източния хороскоп има пет елемента на Земята: Вода, Огън, Метал, Земя и Дърво.

Всяко новородено дете принадлежи на един от тях. Всеки елемент има свой собствен потенциал, даващ на хората специален характер, начин на мислене, навици, пристрастявания и умения.

За да разберете природата си и кой път е предопределен за вас отгоре, предложените изчисления на астролозите и езотериците ще ви помогнат.

Елементът Метал (0, 1)

Хората от този елемент имат силен характер и независимост. Те са твърди в своите убеждения и не са склонни да показват силни емоции. Те се отличават с приятелско отношение и желание да помогнат, в комуникацията предпочитат баланс и взаимно уважение. Елементът на Метала дава на хората решителност и увереност. Те не се нуждаят от одобрение от другите, не се стремят да станат част от тълпата, а да се отделят и да постигнат целите си с постоянство и последователност, на които мнозина могат да завидят. С всичките си положителни характеристики хората от елемента Метал често са склонни да показват импулсивност, свързана с желанието за материална независимост и лукс. Смут от емоция може да ги накара да надценят собствените си възможности и да се окажат в напрегнато положение, защото изразходват пари, за да си купят неща, които не са им необходими.

Елементът на Водата (2, 3)

Тези хора се отличават с тяхната гъвкавост и емоционалност. Те са в състояние да покажат искрена симпатия, да помогнат във възможно най-голяма степен и да могат лесно да се адаптират към промените около тях. Имат прекрасно въображение, което често е определящият фактор при избора на професия. Астролозите отбелязват голям брой писатели, философи и свободни художници сред хората на този елемент. Елементът на Водата дава представа и способността да се намери общ езика с другите хора. Дипломатическият им талант им помага да осъзнаят не само своите способности, но и да помагат на другите да определят собствените си наклонности и привързаности. Водата помага да намерят най-простите решения и лесен изход от ситуацията. Експерти сочат, че водните хората често прибягват до способността да манипулират хората, така че другите трябва да бъдат внимателни към техните искания, а не да бъдат заложници на тези прекрасни психолози, за да не започнат да изпълняват работата на някой друг.

Елемент на Дървото (4, 5)

Хората от този елемент се отличават с щедрост и добра природа. Те стоят здраво на краката си и имат необикновени способности за мислене. Те често показват дар за убеждаване, но не го използват за егоистични цели. Независимо от целостта и монументалността, хората на Дървото са склонни да показват творчески способности. Астролозите отбелязват такива характеристики като старание и постоянство. Елементът на Дървото дава на своите притежатели способността да разпределят силите, за да постигнат желаното. Те са лишени от комерсиализъм и са доволни, да печелят честно и ползотворна работа. Те са големи приятели, можете да разчитате на тях, предпочитат работата в екип, като се избягва управлението и контрола. Често обаче хората от елемента Дърво страдат от работохолизъм. В усилията си да работят, те подценяват силата си и вземат повече отговорности, отколкото могат да изпълняват в определен период от време. Специалистите препоръчват, представителите на този елемент да редуват работа с добра почивка и да се научат да се отпускат, да не се превръщат в заложник на хронична умора и трайна загуба на сила.

Елемент на Огъня (6, 7)

Елементът на Огъня дава на хората жажда за приключения и действие. Те имат силата на волята и енергията, които ги правят родени лидери. Наклонът към състезание им дава вълнение и жажда за победа, така че след като са си поставили цел, те са в състояние буквално да застаната на главите си, за да успеят. Астролозите отбелязват, че хората от елемента Огън имат ярък темперамент и не могат да издържат на самота. В това отношение подкрепят топли семейни отношения, ранни бракове и заобикалят себе си с доверени приятели. Но поради експлозивния темперамент те често показват агресия и емоционалност, които отблъскват хората. Амбициозността за тези хора често е недостатък. Под влиянието на емоциите, те могат да правят грешки, които често карат хората да ги коригират.

Елемент на Земята (8, 9)

Хората на Земята се отличават с тяхната надеждност и търпение. Те са отговорни, внимателни към роднини и близки приятели. Силите на Земята ги даряват с добре развита интуиция и амбиция. Те са балансирани, използвани са за решаване на проблеми според предварително зададен план без излишна емоционалност. Хората на Земята имат прекрасно чувство за такт, те са дисциплинирани и полагат всички усилия, за да постигнат отлични резултати в своята работа. Те могат да оценят парите си и са склонни към бързо забогатяване чрез рационалното използване на финансите. Елементът на Земята им дава склонност към консерватизъм. Преобладаващите черти на хората от елемента Земя могат да се асоциират с желанието да контролират всички процеси и страхът от неизвестното. Те се характеризират с атаки на паника и нервност преди бъдещи събития, резултатите от които са неизвестни. От негативните черти на характера могат да се отбележат изблици на агресия и инат.

Може да харесате:

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас