Кейт Мидълтън е Принцесата на палачинките в старчески дом

Кейт Мидълтън е Принцесата на палачинките в старчески дом

Сподели

Принцесата на Уелс Кейт Мидълтън се включи в кулинарно предизвикателство по повод Деня на палачинката и се провали с усмивка. Тя бе поканена да приготви закуска в старчески дом в Оксфорд, но въпреки любовта и старанието в забъркването на сместа,

уменията й зад тигана бяха на ръба на провала

„Нямаше как да пропуснем да отбележим Денят на палачинката, нали?“, написаха в социалните си мрежи  Принцът и принцесата на Уелс. Постът бе гарниран с видео, в което Кейт се опитва да обърне палачинка с вид на по-масивна пуканка, и не й се получава.

Симпатичният гаф предизвика вълна от  коментари, вариращи от „Това е сцена на местопрестъпление!“ до „Не бях виждал бъркани палачинки…“, и „Чувам, че мечокът Падингтън дава безплатни уроци с тигана“.

Оказва се, че още преди да изсипе сместа в нагорещения съд,

принцесата предсказала своето десертно фиаско

„Изглежда, че палачинките ми винаги засядат – или в тигана, или по тавана, или на пода“, споделила Мидълтън на главната готвачка на старческия дом Анна Райт. Според информация на Cosmopolitan тя разказала как прави палачинки с трите си деца – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Съпругата на принц Уилям се извинила на всички присъстващи

след поредния неуспешен опит да създаде палачинка с прилична форма и консистенция. „Определено не яжте тази!“, призовала Мидълтън с усмивка на финала, посочвайки рошавото си творение. Чувството й за хумор и желанието да свърши нещо добро за самотните старци в Оксфорд предизвикали симпатия и аплодисменти.

 

Фотокредит: Twitter The Royal Family

 

Актуално

Избрано за вас