Кои са най-скъпите подаръци, които звездите са подарявали на децата си?

Снимка: Getty Images/@mariahcarey/Instagram

Кои са най-скъпите подаръци, които звездите са подарявали на децата си?

Снимка: Getty Images/@mariahcarey/Instagram
Сподели

Някои знаменитости са прочути със своя изтънчен вкус към лукса и страстта си към скъпите вещи. Когато банковите им сметки нямат ограничения, те без колебание харчат астрономически суми не само за себе си, но и за да зарадват своите семейства. Представяме ви едни от най-впечатляващите и скъпи подаръци, които звездите са поднесли на децата си през последните петнайсет години.

Луксозните подаръци на Бионсе и Джей Зи за Блу Айви
Снимка: Getty Images

Звездната двойка, която напоследък стана обект на много внимание покрай скандала с P. Diddy, е известна с афинитета си към скъпи неща и луксозните подаръци, които правят на децата си.

На първия рожден ден на дъщеря им Блу Айви през 2013 г. двойката ѝ подари инкрустирана с диаманти кукла Барби на стойност 76 000 евро, а за партито похарчиха почти 190 000 евро. Според Sun около 90 000 евро са били похарчени за цветя, 28 000 евро за костюми и играчки за присъстващите деца, а тортата струваше 2 200 евро. Когато тя се роди, те също така ѝ подариха златен бебешки стол, оценен на около 15 000 долара.

Травис Скот подарява диамантен пръстен на дъщеря си 
Снимка: Instagram/kyliejenner

Нищо не е прекалено скъпо за Травис Скот, когато става въпрос за двете най-важни жени в живота му. През 2021 г. той подари еднакви диамантени пръстени на Кайли Дженър и дъщеря им Сторми. Необичайно е да се подарява такъв луксозен пръстен на тригодишно дете, особено когато стойността му е толкова висока. Майк Фрид, изпълнителен директор на The Diamond Pro, заяви пред Page Six, че пръстените са украсени с редки диаманти. Той обясни: „Диамантите на Кайли са по 5-6 карата всеки и общата им стойност е около 310 000 евро, докато диамантите на Сторми са по 1,5 карата и се оценяват на около 115 000 евро.“

Освен това, няколко месеца по-рано Кайли Дженър и Травис Скот купиха раница на стойност 12 000 долара за първия учебен ден на малката им принцеса, въпреки че момичето получава обучението си вкъщи.

Дейвид и Виктория Бекъм са си построили къща на дърво за 50 000 долара
Снимка: David Beckham Instagram

През 2017 г. Дейвид и Виктория Бекъм решават да подарят на децата си къща на дървото. Но бъдете предупредени, че това не е просто няколко дървени дъски, заковани в градината. Двойката е трябвало да кандидатства за разрешение за строеж за този огромен проект. Според Dailymail, те са построили луксозна къща на дървото в имота си в Котсуолдс. Твърди се, че къщичката е с размери над 4 м² и представлява умалена версия на ваканционния им дом.

С този мащаб нямало как да се справят сами с построяването. Затова двойката се обръща към архитект. Общата стойност на проекта, според таблоидите, е 48 000 евро.

Марая Кери и Ник Канън подаряват на децата си сладкарница
Снимка: Rich / FilmMagic

За никого не е тайна, че Марая Кери живее в лукс. Тя обича пишните партита и скъпите подаръци. Защо да се отбива до училищната врата, за да купи бонбони за близнаците си, когато може просто… да си направи собствена сладкарница у дома? През 2016 г. баща им, Ник Канън, инсталира сладкарница в имота си. Това специално съоръжение беше направено само за Коледните празници. В тази стая близнаците Монро и Марокан, на възраст едва 5 години, имаха достъп до всички видове сладкиши: шоколадови блокчета, близалки и дори машина за пуканки или захарен памук. Двойката не сподели точната цена на това съоръжение, но можем да си представим, че е било много скъпо.

Ким Кардашиян и Кание Уест подаряват на дъщеря си яке за 60 000 евро
Снимка: Getty Images

Кание Уест и Ким Кардашиян винаги са били любители на модата и скъпите вещи, и желаят да предадат тази страст и на децата си. Затова през 2019 г. те избраха да подарят на дъщеря си Норти уникално яке за Коледа.

Сакото е черно кадифено и е носено от Майкъл Джексън на партито по случай 65-ия рожден ден на неговата приятелка Елизабет Тейлър през 1997 г. В Instagram Ким обясни: Норти е огромен фен на Джексън и знаехме, че ще ѝ хареса, затова го купихме на търг като коледен подарък“. Двойката е скъсила ръкавите, но те могат да бъдат пришити обратно в бъдеще, така че момиченцето да се радва на якето дълги години. Според CNN, Кание Уест и Ким Кардашиян са спечелили търга за почти 60 000 евро.

Том Круз наема частни самолети за дъщеря си
Снимка: Getty Images

Актьорът Том Круз наема частен самолет за 3,5 млн. евро, за да може дъщеря му Сури да му гостува след като майка ѝ, Кейти Холмс, получи попечителството над нея през 2013 г. С този самолет, Сури има постоянен достъп до удобни и луксозни пътувания.

Том не е за първи път, когато организира специални пътувания за дъщеря си. През същата година той уреди и незабравимо луксозно посещение в Дисниленд в Орландо, където двамата прекарат нощта в приказния Замък на Пепеляшка.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас