Бизнесмен купи остров на жена си, за да може да се разхожда по бански

Снимка: Pixabay

Бизнесмен купи остров на жена си, за да може да се разхожда по бански

Снимка: Pixabay
Сподели

Живееща в Дубай жена твърди, че съпругът ѝ бизнесмен ѝ е купил остров, за да може тя да носи бански, без да се притеснява от други хора. Двадесет и шест годишната Соуди Ал Надак сподели видео в Instagram на частния остров, който нейният съпруг ѝ купил, като написа:

„Искате да носите бански? Ако съпругът ви е милионер, нека ви купи остров“.

Родената във Великобритания Соуди е омъжена за дубайския бизнесмен Джамал Ал Надак и се описва като „домакиня на пълен работен ден“. Двамата се запознават, когато учеха в Дубай, и се ожениха през 2021 г., пише Independent.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Soudi✨ (@soudiofarabia)

Нейният Instagram с 336 000 последователи описва екстравагантния ѝ начин на живот. Тя има поредица от видеоклипове, озаглавени „Колко моят съпруг милионер похарчи за мен тази седмица“. Тя твърди, че сумата е в размер от 50 000 до 1 милион долара, пише БТВ.

Наскоро тя публикува видео от сватбата си, като написа „Трябваше да се омъжа извън моята култура, защото отказах да плащам сметки и приемам само злато като подарък“.

В интервю Соуди разкри, че островът е купен за 50 милиона долара.

„Това беше нещо, което искахме да направим като инвестиция. Съпругът ми иска да се чувствам в безопасност на плажа и спокойно да мога да нося бикини. От съображения за поверителност не споделяме точното местоположение, но то е в Азия и струва 50 милиона долара“, казва тя.

Коментарите към публикацията ѝ варират от възхищение до откровени критики за това, че парадира с богатството си.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас