Гуинет Полтроу се вталява с бульон от кости

Гуинет Полтроу се вталява с бульон от кости

Сподели

Носителката на „Еми“ и „Оскар“ Гуинет Полтроу използва бульон от кости всеки път в режима си за отслабване. По време на пандемията звездата „Клуб Веселие“ и „Влюбеният Шекспир“ закръгля доста силуета си, но с животинската отвара сваля цели 11 г.

Освен костният бульон в менюто на Полтроу влизат много зеленчуци

Създателката на уелнес империята Goop споделя своите тайни и трикове за завидната си здравословна форма в подкаста „Изкуството да бъдеш здрав“. Полтроу признава, че най-интересната и странна тенденция, която някога е следвала е

ректалната озонотерапия.

Някои специалисти смятат, че терапията с озон може да повлияе положително на имунната система. Полтроу споделя, че дори и да е „доста странно“, озонотерапията може да бъде изключително полезна, въпреки че не посочва за какво точно я използва.

Закуската е отживелица. Вместо палачинки, актрисата пие кафе, протеинов шейк или почти половин литър прясно изцеден сок от целина и то чак по обяд. Това е ключът към чистата кожа и евентуална превенция от автоимунни заболявания, споделя Полтроу. 

STEVE GRANITZ / CONTRIBUTOR / FILMMAGIC / GETTY IMAGES & DEAR MEDIA / TIKTOIK

Носителката на „Оскар“ вечеря в ранните часове. От известно време практикува фастинг (режим, в който храна се консумира в определени промеждутъци от часове през деня). 

Актрисата държи на движението и подчертава, че отделя поне по един час всеки ден за тренировка. Дали ще е пилатес, тренировка у дома или пък просто разходка в парка. В допълнение към грижата за външния си вид, Полтроу ежедневно си прави

масаж със суха четка и релаксира в инфрачервена сауна

Експерти осъждат избора й като изтъкват, че всекидневната полза на инфрачервената сауна е вредна за организма. Въпреки това актрисата е сигурна, че тя й помага да изпусне натрупания стрес. 

Актуално

Избрано за вас