Хитове в летния грим: черешови устни и металически сенки

Lifestyle positive portrait of happy pretty asian girl having fun on the beach, winking and smiling , stylish outfit and sunglasses, vacation, mood.

Хитове в летния грим: черешови устни и металически сенки

Lifestyle positive portrait of happy pretty asian girl having fun on the beach, winking and smiling , stylish outfit and sunglasses, vacation, mood.
Сподели

Слънцето пестеливо напомня за себе си, но напук на дъждовете приветстваме с отворени обятия на летния сезон. С аромата на череши и морски приключения във въздуха освен в гардероба ни, промяната настъпва и в нашите ритуали за разкрасяване. След като носихме приглушени цветови нюанси цяла зима, е време отново да предизвикаме малко радост с нашата селекция от продукти.

„Това лято виждам тенденциите в уличното облекло като смели костюми в силни форми и цветове. Усеща се свежо и неочаквано, но и годно за носене,” сподели Бек Морган пред Byrdie, дизайнер за Armani Beauty. „Смелите устни са перфектният завършек на такъв крещящ с индивидуалността си тоалет. Кораловият цвят е особено забавен за лятото и подсказва „ваканция“, дори ако се носи в офиса.“

Но повече за това по-късно.

Фотокредит: @NINAPARK/INSTAGRAM
Облачна кожа

„Облачната кожа, известен още като грим с меко матово покритие, което изглежда дишащо и е устойчиво на влага, ще продължи да бъде огромен това лято“, споделя Сара Рен, артистичен директор на Milk Makeup. Тя предлага да съчетаете матиращ праймър с любимите си продукти за розов тен, за да създадете мек блясък и контролиран завършек.

Фотокредит: @PATRICKTA/INSTAGRAM
Черешови устни

„Миналата година видяхме много прасковени розови цветове на устните, през тази виждам интензивно кораловото и червеното да се завръщат изненадващо“, казва Морган. „Харесва ми за моите клиенти, които искат бърз, професионален външен вид, който изглежда страхотно, както на живо, така и в Zoom.“ По подобен начин Рен отбелязва, че този „поп“ цвят внася безпроблемно „готино“ излъчване във всяка визия. Тя предлага да изберете любимия си нюанс на устните и да го съчетаете с плътен гланц, за да постигнете универсална ласкателна кораловочервена сочна устна.

Фотокредит: @NIKKIDEROEST/INSTAGRAM
Гръндж мигли

„Гръндж глемът все още популярен, но има нужда от някои малки промени за лятото“, казва Рен. „Моето предпочитание винаги ще бъде спирала.“ 

„Обичам да въртя пръчката на спиралата вертикално, за да изградя повече пигмент и да създам целенасочен ефект на „лоши“ мигли“, добавя тя.

Фотокредит: @MAKEUPVINCENT/INSTAGRAM
Бронзова кожа

Тенът за лятото винаги ще бъде актуален, но за щастие имаме много начини да фалшифицираме целунат от слънцето вид кожа без никаква вреда. Рен предлага да вземете любимия си крем бронзиращ стик и да започнете да смесвате. „Обичам да го разнасям по високите точки на лицето, да го смесвам с овлажнител или да го използвам върху тялото“, казва тя. „Цялата бронзова доброта без вредните лъчи!“

Фотокредит: @OUTLANDFACE/INSTAGRAM
Метални очи

„Металичните очи в игриви цветове, като оранжево и синьо, са идеални за лятото.“, казва Морган. „За да го направите годен за носене, изберете един нюанс през клепача и носете няколко слоя спирала. Много трудно се съчетават няколко нюанса металически цветове“. 

Фотокредит: @ASH_KHOLM/INSTAGRAM
Удебелена очертани устни

Нашата мания по 90-те години продължава да живее, като смелите очертани устни продължават да са хит. Рен подкрепя тенденцията.

Фотокредит: @DUALIPA/INSTAGRAM
Ледени тонове

„Бях наистина вдъхновен от възраждането на модата през Y2K и готините тонове в грима, които го допълват. Помислете за Парис Хилтън с блестящо ледено сребристо око“, казва Морган. Ако не сте готови да се ангажирате с пълен сребрист външен вид, той предлага вместо това да опитате студен тонизиран руж или червило.

Фотокредит: @VALERIAFERREIRAMAKEUP/INSTAGRAM
Сияеща кожа

„Добре е да светиш през лятото. Често хората ще се опитват да контролират влажността и да сияят твърде много. Мисля, че изглежда по-естествено да вървим със сиянието и да го прегърнем“, казва Морган. „Играйте си с блестящ фон дьо тен, кремав руж, кремообразни сенки за очи и сатенени устни. Ако искате да пропуснете фон дьо тена за лятото, мисля, че една пудра може да работи добре и е лесно да се нанесе!”

Актуално

Избрано за вас