Стъпи в обувките ми: Тенденции при сандалите за лято 2023

Фотокредит: Bobbies/Office/PA

Стъпи в обувките ми: Тенденции при сандалите за лято 2023

Фотокредит: Bobbies/Office/PA
Сподели

Ретро вълната продължава и в тенденциите за сандали този сезон. Модата от 20-те и 90-те се връща на витрината. И независимо дали искате удобни обувки за разходка, високи токчета за парти или нещо спортно-елегантно, има сандали за всеки повод.

От масивни до изящни, ето пет модела, с които да допълвате летните си тоалети…

Фотокредит: toms / Instagram
Коркови подметки

Част от тенденцията на модния подиум за всичко естествено, корковите платформи се завръщат и се съчетават идеално с плетените на една кука и мрежестите плажни рокли от този сезон. Комбинирайте високи коркови сандали с избелели дънки, или клош поли в стил 70-те и прохладно бяло горнище за свежа и лятна градска визия.

Фотокредит: iiiiinaniiiiii / Instagram
Сандали с шипове

Придайте на сладките и цветни тоалети готик-рок нюанс със сандали с шипове, вдъхновени от дизайнерски модели. Поддържайте тоалета класически, като се стремите да избирате обувки в кафява или черна кожа. Тези модерни равни обувки ще станат ваш фаворит през цялото лято.

Фотокредит: loewe / Instagram
Еспадрили

Еспадрилите никога не излизат от мода. И този сезон те получават одобрението на дизайнерите. Изберете еспадрили с нисък ток в комбинация с ежедневни къси панталони и поли или пък такива с масивна подметка за „луксозен“ вид.

Фотокредит: _rust_in_docs_ / Instagram
Гладиаторски сандали

Гладиаторските сандали с много каишки се завръщат смело този сезон, но с по-минималистично усещане от предишните години. Изберете от масивни черни кожени за ежедневно носене, до такива в цветовете на дъгата, които ще подчертават войнственият ви характер.

Фотокредит: jimmychoo / Instagram
Зелени сандали

От чанти до обувки на ток, зелените аксесоари са на мода в момента. Създайте готин цветови сблъсък, като съчетаете изумрудени токчета с розова рокля или изберете палитра от 90-те с лайм зелено и мандаринено оранжево.

Актуално