Зодия Риби

Зодия Риби

Сподели

09 юли 2023 – 16 юли 2023

Здраве: Тази седмица е от изключителна важност да се въздържате от прекомерното консумиране на алкохол и от шофиране с висока скорост. Подобни небрежности може да имат сериозни последици за вашето здраве, както и да предизвикат финансови загуби. Възползвайте се от възможността да отделяте време за почивка и релаксация, което ще допринесе за вашето физическо и психическо благополучие.

Финанси: Тази седмица е препоръчително да бъдете внимателни с разходите си и да избягвате инвестиции в началото на седмицата. Позицията на малкосъдържащия планета Раху във втората къща може да донесе средни резултати по отношение на финансите. Бъдете предпазливи при сключване на сделки и взимане на финансови решения.

Семейство и любов: През тази седмица се въздържайте от общуване с роднини и приятели, които се стремят да използват вашите пари. Опитайте се да поддържате хармонични взаимоотношения със семейството си и да инвестирате време и усилия в близките си отношения. Подкрепете и разберете нуждите на партньора си и се стремете към взаимно разбирателство.

Кариера и образование: През тази седмица се очаква позитивно развитие на професионалния ви път поради благоприятното положение на множество планети и накшатри. Очакват ви възможности за успех и печалби от различни сектори. За студентите, които проследяват висше образование, седмицата ще бъде благоприятна. Посветете се на учебата си и се стремете към постигане на добри резултати.

Не забравяйте да се върнете на 16-и юли, когато ще актуализираме седмичния ви хороскоп. До тогава, пътувайте със звездите и нека те ви водят през тази невероятна седмица!

Актуално

Избрано за вас