Три зодии са предопределени да натрупат несметно богатство

Снимка: Nick Starichenko Via Shutterstock / Placidpalace, Chikovnaya And Scr3amfr3ak Via Canva

Три зодии са предопределени да натрупат несметно богатство

Снимка: Nick Starichenko Via Shutterstock / Placidpalace, Chikovnaya And Scr3amfr3ak Via Canva
Сподели

Една трета от световните милиардери са представители на три конкретни зодии: Везни, Риби и Телец. Това показва проучване на блога Small Business Blog.

Това не е всичко, което ги обединява –

88% от милиардерите са мъже, 65% са бели,

а 90% са на възраст над 50 години.

Везни

Везните съставляват 12% от милиардерите в света. Представителите на първата от трите зодии на богаташите имат силно чувство за естетика и слабост към нещата, които не могат да си позволят.

Те използват добрия си вкус, за да се издигнат и да получат възможност да се включат в елитни социални кръгове. Везните са отличници в

убеждаването на другите да им дадат пари.

Сред известните милиардери от зодия Везни е Ралф Лорън. Същата зодия са и Алис Уолтън, наследница на богатството на Walmart и запален куратор, както и Амансио Ортега, основател на Inditex, най-голямата търговска верига за мода в света.

Риби

Рибите представляват 11% от милиардерите в света. Мечтателни и интуитивни, те са

родени, за да продават фантазии.

Пример за това е Бернар Арно – основател и главен изпълнителен директор на LVMH, най-голямата компания за луксозни стоки в света. Портфолиото ѝ включва Moët & Chandon, Dom Pérignon, Krug, Veuve Clicquot, Belvedere и Hennessy. Сред другите милиардери от зодия Риби са съоснователят на Nike Фил Найт и Рупърт Мърдок, пише New York Post.

Телец

Хората от Телец съставляват 10% от милиардерите в света. Tе живеят според кредото „дори твърде многото никога не е достатъчно“.

Целта им е стабилност на всяка цена и комфорт без отстъпки.

Примери за милиардери, които са представители на зодията, са изпълнителният директор на Facebook Марк Зукърбърг, вакуумният магнат Джеймс Дайсън, Дейвид Кох и наследницата на Altana, акционер на BMW, филантроп и най-богатата жена в Германия Сузане Клатън.

Актуално

Избрано за вас