Какво ви вещаят звездите за месец февруари?

Снимка: indastro.com

Какво ви вещаят звездите за месец февруари?

Снимка: indastro.com
Сподели

Без значение от коя зодия сте, трябва да се приготвите за сезона на мъдрите Риби и романтичното подреждане на планетите. Те могат да убедят дори и най-изтощените от нас да се преоблекат в розово и червено, за да отпразнуват Деня на влюбените. Съветът ни  към всички е открито да говорите с приятелите, семейството и партньора си относно начина, по който искате да прекарате празника. В противен случай – ви очаква разочарование в средата на февруари.

Овен (21 март – 19 април)

Този месец засилва ясновидските ви способности и ви насърчава да почетете Деня на влюбените по нетрадиционен начин. Дори и да сте щастливо обвързани – изключително важно е да отпразнувате приятелствата и платоничната любов в живота си. Прекарването на време с приятели може да доведе до положителни резултати, които да се проявят по магически начин през останалата част от 2024 г. Бъдете смели, но внимавайте да не използвате огнените си способности, за да изгорите мостове. Споменатата по-горе повишена интуиция започва да действа, когато Слънцето навлезе в мечтателните Риби. Това е благоприятно време да практикувате таро или да водите дневник на сънищата си (да, това притеснение), се появяват, когато имате най-голяма нужда от тях. Не забравяйте да вярвате в себе си.

Телец (20 април – 20 май)

Февруари е звезден за вашата кариера или творческо хоби – ще получите повече внимание за упоритата си работа до края на месеца. Ще постигнете най-голям успех, ако се обърнете към другите за подкрепа. Понякога се нуждаете от малък тласък, за да утвърдите себе си. Вашата февруарска „тема” е за сбъдването на мечтите и може да сте толкова обсебени от напредъка си, че да забравите за Свети Валентин. Ако сте във връзка, обсъдете приоритетите си, за да не се почувства някой пренебрегнат. Не пропускайте и да разпускате с приятели.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Месецът за вас ще бъде изпълнен с духовни откровения и професионален напредък. Има само една уловка – трябва да сте готови да се учите от другите. От космическа гледна точка февруари носи възможности за изобилие. Този месец изисква от вас да направите някои душевни изследвания. Опитайте се да приемете уроците на този месец като възможност за израстване.

Рак (21 юни – 22 юли)

Очаква ви горещ месец на лична трансформация и магия. Новолунието в ексцентричния Водолей ви насърчава да се занимавате с ритуали. Не се притеснявайте – хороскопът ви дава информация как да правите магии с помощта на оргазмите си. През февруари задължително трябва да отстоявате своята позиция. От промени в работата до това да се чувствате доста философски настроени – личностното ви развитие продължава, когато започва поетичният сезон на Рибите. През следващите няколко седмици ще преработвате промените. В края на месеца ще получите резултат от направените по-рано заклинания.

Лъв (23 юли – 22 август)

Звездите искат да ви подарят един невероятно романтичен Свети Валентин. Това е при едно условие: Помнете, че да даваш е също толкова хубаво, колкото и да получаваш. Вие сте управлявани от Слънцето, така че понякога ви се струва, че светът се върти около вас. Предупреждаваме ви, че този месец може да се почувствате малко ревниви. Този месец ще трябва да използвате екстровертната си страна, за да бъдете този, който протяга ръка. Ако успеете да го направите, февруари носи епично горещ секс.

Дева (23 август – 22 септември)

Картата таро, свързана с вашия знак, е Отшелникът. Най-често хороскопите говорят за начините да се противопоставите на интровертния си стереотип. Февруари обаче изпълнява най-съкровените ви желания и ви подтиква да дадете приоритет на почивката. Въпреки че този месец акцентира върху грижата за себе си, не пренебрегвайте взаимоотношенията си. Девите са склонни да бъдат перфекционисти, но вие бихте могли да поработите върху това да съобщавате своите нужди и граници. Макар че хороскопите не могат да обещаят парични средства, звездите казват, че това са отлични няколко седмици, за да напреднете в работата си.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Най-запомнящия се романтичен период за вас ще бъде уикенда след Свети Валентин. Февруари е чудесно време да инвестирате в грижа за кожата или в нов симпатичен пиърсинг – всичко, което ви кара да се чувствате обгрижвани. Не забравяйте силата на това да бъдете сами своя Свети Валентин. Венера благославя всички Везни с любов, независимо дали тя е от приятели или семейство, а не от романтичен партньор.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Вашето предизвикателство е да намалите бдителността си и да помните разликата между поддържането на здравословни граници и отстраняването на хората от своя живот. Вие се нуждаете от време за уединение, но понякога може да отидете твърде далеч в затварянето си от света. Създайте си планове и излезте навън. Февруари води и до професионални и романтични възможности по най-невероятни начини. Когато започне сезонът на Рибите, сексът и чувствеността заемат централно място, подчертавайки важността на грижата за себе си.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Гордеете се с амбициозната си и независима природа. Космическата ви задача през този месец обаче е да си позволите да приемате помощ от другите. Управлявани от планетата на късмета Юпитер, вие сте отлични в привличането на изобилие, но само ако го поискате. Тези принципи са валидни както за професионалните възможности, така и за личните взаимоотношения, пише allure.com

Козирог (22 декември – 19 януари)

Новолунието поставя началото на нов професионален цикъл. Той може да включва установяването на баланс между работата и личния ви или отдаването на творческа дейност. Около Деня на влюбените ви очаква не само романтика, но и възможности да спечелите пари. Не забравяйте да планирате времето си за почивка.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Независимо дали обичате, или мразите Деня на влюбените, звездите ви изпращат любов около средата на месеца. От космическа гледна точка февруари е благоприятно време за печелене на пари.

Риби (19 февруари – 20 март)

Една от задачите ви през този месец ще бъде да отстоявате себе си и да се упражнявате да казвате „не“. И все пак – бъдете социални, кажете „да” дори и на някое парти, което не ви звучи толкова забавно. Не забравяйте да си повтаряте, че заслужавате да сте щастливи.

Актуално

Избрано за вас