Успехи, любов или разочарования: Какво ни вещаят звездите за месец март?

Снимка: Kiyanochka / Getty Images/iStockphoto

Успехи, любов или разочарования: Какво ни вещаят звездите за месец март?

Снимка: Kiyanochka / Getty Images/iStockphoto
Сподели

Месец март вече е тук, а с него пристигат и новите предвещания на звездите. Чакат Ви успехи в работата или любовта, трябва да се отдадете на творческата си природа? Не губете време и научете от своя хороскоп как да развиете потенциала и да постигнете целите си.

Овен

Предстои ви да навлезете в нов смел етап от живота си и трябва да поддържате доброто настроение. Време е да кажете това, което мислите, Овни. Смелостта, от която се нуждаете, за да направите следващата си крачка, идва преди края на месеца. Очаква ви приключване!

Телец

Във всичко, което правите, има безспорно усещане за неотложност – работата, социалните събития, бъдещите планове. Отпуснете се, където можете, защото през този месец ви очаква още много работа. Не се изненадвайте, ако ви споходи късмет, когато имате най-голяма нужда от него.

Близнаци

Това е важен месец за кариерата ви, Близнаци, затова не губете разсъдъка си. Голямата ви мечта е на път да стане реалност. Поставете си големи цели по време на новолунието на 10 март и не позволявайте на съмненията да се „промъкнат” в съзнанието ви.

Време е да се огледате около себе си и да видите колко далеч сте стигнали. Заобиколете се с хора, които ви подкрепят, и скоро ще получите вдъхновението, от което се нуждаете. Очаквайте подем в кариерата около 22 март.

Рак

Приключението ви зове този месец и независимо дали става дума за планиране на пътуване, или просто за мечтаене за такова, в изследването на нови хоризонти има много магия. Новолунието на 10 март ви подтиква да мислите мащабно, когато става въпрос за следващите ви стъпки в живота. 20 март е идеалното време да дадете старт на нов проект и да продължите напред. Професионалният късмет, който толкова дълго сте чакали, най-накрая ще дойде при вас.

Лъв

През март в света на Лъва всичко се променя. Най-накрая разбирате какво трябва да направите, за да продължите напред. Независимо дали искате да си наложите нов начин на живот, да се научите да поставяте другите на първо място, или да се откажете от мечтата си, времето е подходящо за трансформация. Колкото повече работите върху себе си, толкова по-добре стават нещата. Трудно е да бъдете най-добрата версия на себе си, когато ви липсва вдъхновение, така че следвайте любопитното си сърце. Лунното затъмнение на 25 март предлага вълшебна възможност да слушате повече, отколкото да говорите. Не е твърде късно да си върнете изгубената любов.

Дева

Време е да се доверите на интуицията си, да повярвате в по-доброто и да бъдете достатъчно смели, за да кажете на някого какво наистина чувствате. Не сте сигурни, че можете да се изправите пред него? Използвайте силата на новолунието на 10 март. Готови сте за нещо по-голямо, по-добро и по-красиво. В никакъв случа не си помисляйте да се задоволявате с малко. Бъдете готови да изгубите един уикенд заради похот, обсебване и драматични изявления.

Везни

Сезонът на Рибите е свързан с благополучие за вас, а това означава да се справите с ежедневната си рутина, така че животът ви да е изпълнен с потенциал. Поставете си амбициозна цел на новолунието на 10 март. Очаква ви гарантиран успех. Не се страхувайте и да проведете важен разговор с някой близък човек този месец. В средата на март вибрациите ще са подходящи за любовна връзка. Заслужавате повече в живота и в любовта, така че се придържайте към принципите си.

Скорпион

През този месец всеки иска да получи част от Скорпиона, така че се подгответе за сериозно внимание. Ако не отблъсквате почитатели, това ще са покани; ако не получавате вълнуващи предложения за работа, това ще са творчески възможности. Това е тук, това се случва… вашето време е дошло. Възползвайте се максимално от него и ако все още не сте убедени, използвайте силата на новолунието от 10 март, за да задействате някои „магически колела”.  Месецът е идеален за установяване на нова рутина или стартиране на здравословен начин на живот. Имате силата да промените света си – с една малка стъпка в даден момент. Затъмнението на 25 март може да се окаже предизвикателство за вас, така че бъдете подготвени

Стрелец

Животът ще ви дърпа в няколко посоки едновременно, така че ще трябва да запазите разсъдъка си, за да останете верни на себе си. Домът и семейството остават ключови теми за вас през март, така че не се страхувайте да отмените плановете си, за да прекарате повече време с хората, на които държите.

Време е да спрете да протакате творчески проект, който има потенциала да промени живота ви. Връзките са от ключово значение за вас в момента. Там някъде има някой, който има силата да ви помогне да успеете. Той просто чака да си спомните, че съществува, пише glamourmagazine.co.uk.

Козирог

Инстинктите ви са точни, така че продължавайте да правите това, което и до момента. Важи с пълна сила за проекти, свързани с писане, говорене или събиране на хора. Поставете си голяма цел на новолунието на 10 март и си позволете да повярвате в невъзможното. Въпреки че успехът в кариерата и финансовият късмет остават теми за вас през този месец, истинската магия се случва в дома ви. Един важен разговор за бъдещите ви планове може да ви даде още по-голям тласък да успеете.

Водолей

Очаквайте най-доброто и ще го получите този месец, Водолей. Не се страхувайте и да кажете на някого какво наистина чувствате. Новолунието на 10 март ви приканва да мечтаете повече от всякога за бъдеща финансова цел. Не се съмнявайте в себе си.

Риби

Звездите ви вещаят добри новини, но и важни решения за вземане през месец март. Времето за отлагане отмина. Новолунието на 10 март обещава изцяло нова ера за вас – не си помисляйте да играете на дребно. Идват по-светли дни и вие сте на път да покажете на света какво умеете.

Актуално

Избрано за вас